directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 08:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Expectació pel possible anunci de la data de les eleccions en la reunió del Govern d'avui

Aquest dilluns no descartava el 28 de novembre, malgrat la coincidència amb el Barça-Madrid

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La classe política estarà més pendent que mai de la reunió del Govern d'aquest dimarts per si el president de la Generalitat, José Montilla, anuncia la data de les eleccions al Parlament. Montilla ja va avançar als consellers dimarts passat que seria aquesta setmana quan faria pública la data electoral, i tot apunta que ho podria fer durant la reunió del Consell Executiu, ja que el president està obligat a informar primer els consellers i el president del Parlament. Fonts de Presidència no ho donen per fet, però creuen que seria una possibilitat lògica. Aquest dilluns, Montilla ha desvelat que les eleccions serien un diumenge, però no ha concretat la data.
consell govern castells saura montilla carod huguet
Comparteix
   


Etiquetes
La idea que el president faci pública la data electoral aquest dimarts pren força tenint en compte que Montilla ha d'informar el president del Parlament i els consellers del Govern abans d'anunciar el dia dels comicis. Això fa pensar que aquest dimarts podria ser la data escollida per desvetllar el secret millor guardat del president, que s'ha negat aquests dies a donar pistes concloents sobre aquesta qüestió.

El que sí que ha deixat clar és que el 7 de novembre no serà el dia a causa de la visita del Papa, però, més enllà d'això, no ha descartat cap altra data. També ha apuntat aquest mateix dilluns que les eleccions seran segur un diumenge. Així, tot sembla indicar que podrien ser el 21 o el 28 de novembre. Sobre aquest últim dia, Montilla ha subratllat que el fet que es jugui un Barça-Madrid no impedeix que puguin celebrar-se els comicis.

El que ja és segur és que les eleccions no seran a l'octubre, perquè el termini per convocar-les vencia la setmana passada. Montilla va decidir no convocar-les llavors, però sí que va anunciar als seus consellers que faria pública la data aquesta setmana, tallant així amb les especulacions que corrien des de feia dies.

Fonts de Presidència no han donat per fet que Montilla anunciï dimarts la data, però han opinat que seria una possibilitat lògica.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.