directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sánchez-Camacho adverteix que no tornarà a donar la presidència a CiU sense entrar al Govern

Assegura que el partit de Jordi Pujol no té res a veure amb el d'Artur Mas

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, ha dit aquest dimecres que no s'oposa a donar els vots del seu partit a Artur Mas si els necessités per ser president, però ha advertit que no els donarà 'al senyor Mas que vol ara la independència per Catalunya'. La líder dels populars ha dit que respecta qui la vulgui, però que ella vol 'seguir sent espanyola i catalana'. També ha recordat que el PP va fer president de la Generalitat Jordi Pujol 'sense res a canvi', però ha advertit que ara 'el PP ha de ser partit de govern'.

Comparteix
   


Etiquetes
Després de reconèixer que la Convergència i Unió de Jordi Pujol no té 'res a veure' amb la d'Artur Mas, Sánchez Camacho ha dit que 'vam fer president de la Generalitat el senyor Jordi Pujol havent-hi majoria absoluta a Madrid i això sembla que s'oblidi. I sense demanar catifes, cotxes oficials, ni conselleries ni res'. Per això, sobre el seu paper en la governabilitat a Catalunya ha afegit que 'hem donat governabilitat durant més de 8 anys sense res a canvi. Ara s'inicia una nova etapa. El PP ha de ser partit de govern i per tant no crec que s'hagin de tornar a repetir situacions com aquesta'.

En relació als tríptics que està repartint el PP amb preguntes sobre la immigració en el sentit de si Catalunya té capacitat d'acollida per tothom o sobre els drets dels immigrants, la presidenta del PP de Catalunya assegura que 'preguntem exactament el que diu la llei i la gent pot contestar sí o no. Dit això, farem el mateix a sanitat, inseguretat ciutadana i tots els altres aspectes amb el mateix lema'. Després de mostrar-se sorpresa pel ressò que han tingut els tríptics ha afegit que 'nosaltres estem parlant de les coses que s'estan parlant al carrer. Mentre els altres parlen de referèndums independentistes nosaltres ens referim a això'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
Manel fletxa Barcelona
9 de setembre de 2010, 09.44 h

#9 Troll convergent unionista, no has llegit l'enquesta de la Vanguardia, o és que directament no saps llegir i un negre t'escriu els comentaris?

El pamflet del godó, que no li pot tenir més mania a ERC, no ha tingut més remei que informar de la tendència CREIXENT d'ERC en la seva enquesta de la setmana passada, fins als nivells que ells mateixos donaven per a ERC dues setmanes abans de les eleccions del 2006. Aleshores també es van quedar curts, i ERC va treure 21 diputats.

Ja sé qu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Bernat fletxa Barcelona
9 de setembre de 2010, 08.20 h

Aquest país va de cap a la sociovergència o a un pacte CIU-PP. CIU pactarà amb qui sigui per tal d'aconseguir la Generalitat i els independentistes ens ho quedarem mirant. Els crits d'alegria de Madrid es sentiran per tot Europa i els convergents ens vendran que ara no és l'hora i que ja arribarà el moment, 30 anys més de recular. Haurem de donar les gràcies a tots aquells que en nom de independència han aconseguit que aquesta estigui més dividida que mai


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Quim fletxa PPCC.
9 de setembre de 2010, 06.23 h

Ciu pactarà amb qui sigui per tal de remenar les cireres i untar-se´n els dits que tota la màfia que hi tenen al darrere estan molt afamats i els han de tornar a omplir-los les butxaques.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
8 de setembre de 2010, 22.11 h

Jo sóc de CiU i seguiré votant CiU, en canvi els meu fill per exemple és més independentista i li fa gràcia votar al Laporta, i segur que com ell n'hi ha molts que passaràn el seu vot a Reagrupament o Solidaritat Catalana, pel que em diu ell tot el moviment del jovent d'Esquerra i CUP que coneix passaràn el seu vot aquests partits, mentres que CIU es manté ben amunt en les enquestes com sempre, ERC s'enfonsa


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Jordi fletxa Valls
8 de setembre de 2010, 17.28 h

Quina desilusió tindrà la Kemacho quan desperti!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Dani fletxa Abrera
8 de setembre de 2010, 16.55 h

#5
Ja us heu oblidat d'allò de la declaració d'independència? Tan ràpid? Reagrupats, se us veu el llautó!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Manel fletxa Barcelona
8 de setembre de 2010, 16.38 h

#5 Alfons, el troll convergent unionista que intenta desactivar els reagrupats, quan veu que les enquestes ja marquen tendència de fuita de vots de CiU a RCat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
alfons fletxa santes creus
8 de setembre de 2010, 16.29 h

mira Alicia, just el contrari que faria Reagrupament, si nosaltres podem decidir, abans d'un tercer tri-partit o d'una aliança de govern CiU PP, donariam suport al Mas (evidentment sense entrar al govern) a canvi de contraprestacions de regeneració democràtica.... que bona falta ens fan. Sense oblidar mai que som un moviment independentista, es clar!

pit i amunt
alfons


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
INDEPENDÈNCIA fletxa Catalunya
8 de setembre de 2010, 15.53 h

Home, David Barrufet, estas per tot arreu, que tal per la seu de CiU? Sí, ja sé que ets "laportista", però saluda al David Madí de part meva. I a l´ex-votant, la gossa sorda, la noiadevidre, les júlies i altres noms de noia, l´argentina 4-1, quins nicks més divertits teniu els convergents botiflers, em feu pixar de riure. DAVID MADÍ, PREMI PRÍNCEP D´ASTÚRIES AL COL.LABORACIONISME AMB ESPANYA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
8 de setembre de 2010, 15.36 h

ERC seria votar Tripartit, o sigui no massa diferència del PP. Jo si vaig a votar que no crec perquè no m'agrada cap, serà al Laporta


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.