directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

García-Bragado s'enroca i diu ara que hauria aturat l'hotel del Palau si hagués sabut que era privat

El tinent d'alcalde d'Hereu afirma que es va assabentar per la premsa que no era per a ús públic

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L’ex tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona, Ramon García-Bragado Bragado, ha dit avui que no va ser fins l’agost del 2009 quan va saber que era Olivia Hotels qui promovia l’establiment. Davant dels periodistes ha afirmat que si ho hagués sabut abans, no hauria canviat massa la tramitació del projecte, ja que hauria passat pel ple municipal i ‘no hauria depès dels imputats’. En canvi, fonts jurídiques han explicat que davant la jutgessa ha estat molt més clar i que ha assegurat que ‘l’hotel no tenia sentit sense el Palau’. De fet, Bragado, segons les mateixes fonts, ha vinculat el projecte a la institució del Palau.
jordi hereu, alcalde, barcelona, ramon garcía-bragado, urbanisme, hotel del palau de la música
Comparteix
   


Etiquetes
En declaracions als periodistes, Bragado s’ha mostrat satisfet de tenir l’’oportunitat’ de poder donar explicacions a totes les parts implicades i de col·laborar amb la justícia.

Tant Bragado com el gerent d'urbanisme, Ramon Massaguer, han negat que coneguessin la veritable propietat de l’hotel fins l’estiu del 2009, i també han negat que tinguessin una conversa sobre el tema, com assegurava Jordi Montull en una carta.

De fet, segons ell, va conèixer que Olivia Hotels estava darrere del projecte per la premsa. Aquell mateix dia, estant de vacances, es va enfadar molt, va trucar a Massaguer i a continuació a Carles Díaz, arquitecte de l’hotel, per demanar-los explicacions, però no ha concretat què li van explicar.

No obstant això, les acusacions dubten d’aquesta versió, ja que el 2007 Massaguer sabia que Olivia Hotels havia demanat llicència per fer obres en l’antic edifici de la Salle Comtal que havia de ser l’hotel. A més, durant el 2008 hi va haver diverses consultes al Registre de la Propietat sobre aquell edifici. Els advocats de l’acusació popular, en representació de l’Associació de Veïns del Casc Antic, han demanat el llistat d’aquestes consultes per saber qui coneixia el canvi de propietat i quan.

D’altra banda, Bragado, segons fonts jurídiques, ha negat que pressionés l’aleshores regidora de Ciutat Vella, Itzíar González, per tirar endavant el projecte, com ella va explicar a la jutgessa abans de l’estiu. Segons ell, van estar d’acord en fer un procés de participació entre els veïns. Bragado també ha explicat que només es va reunir una vegada amb Montull, i que a la reunió també hi era González.

Bragado ha marxat de la Ciutat de la Justícia acompanyat de Massaguer. La declaració de Lambies que havia de ser avui serà finalment la setmana que ve. Demà declararan Fèlix Millet i Jordi Montull.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Ramon fletxa Gràcia
9 de setembre de 2010, 11.53 h

Lladres, a la presó! Stop corrupció sociata!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Manel fletxa Barcelona
9 de setembre de 2010, 09.19 h

#2 tant els sociates com els convergents unionistes deuen estar patint per si el Millet obre la boca i comença a explicar-ho tot.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
9 de setembre de 2010, 09.00 h

Aquest home i en Castells s'han aprofitat del seu càrrec per afavorir al seu amic Millet. Alguna cosa els hi deuria donar a canvi. La febre hotelera de Barcelona és molt sospitosa. I de l'Hotel Miramar edificat en en que era un parc públic què se'n sap?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ignasi fletxa Barcelona
9 de setembre de 2010, 08.00 h

Encara no s'han acabat les vacances d'en Millet?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
9 de setembre de 2010, 05.38 h

El dia que els socialistes deixin de governar a l'ajuntament de Barcelona, serà tant fort l'escàndol de brutícia que en surtirà de més de 30 anys de govern continuo...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.