directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 20:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas desautoritza Tremosa però l'excusa titllant de 'relliscada' les seves afirmacions sobre Montilla

L'eurodiputat no ha volgut rectificar

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president de CiU, Artur Mas, ha desautoritzat aquest dijous l'eurodiputat Ramon Tremosa, tot i que també l'ha excusat titllant les afirmacions de l'eurodiputat convergent sobre el president de la Generalitat, José Montilla, de 'relliscada'. En declaracions a RNE, s'ha referit a les paraules de Tremosa, que va apuntar que Montilla és el president que Franco somiava per a Catalunya. Mas ha explicat que va parlar dimecres amb ell i li va fer veure que aquest tipus de manifestacions eren un 'error' i 'no convenien', primer perquè són 'incertes', i després perquè CiU ha deixat clar en moltes ocasions que vol fer una campanya en positiu. 'Queda rectificat a través de les meves paraules', ha dit Mas per donar per acabada la polèmica, ja que el propi Tremosa no ha volgut retractar-se de les seves declaracions.

Comparteix
   


Etiquetes
Mas ha rebutjat les paraules de Tremosa de forma clara i les ha titllat de 'relliscada' i d''error'. Ha indicat que va parlar amb l'eurodiputat dimecres i li va fer veure que aquest tipus d'afirmacions 'no convenien'. 'Primer perquè són incertes, en el sentit que no són ajustades a la veritat, i segon perquè CiU i jo personalment he dit en moltes ocasions que volem fer una campanya de to positiu i constructiu', ha argumentat.

Després de les afirmacions de Tremosa en el seu Facebook dimarts, el propi eurodiputat va penjar un apunt en el seu bloc on es va reafirmar, el que va provocar que el PSC sortís en tromba per demanar una rectificació i una desautorització per part d'Artur Mas.

Mas va lamentar en un primer moment que Tremosa hagués entrat en el terreny dels 'retrets personals', però aquest dijous ha anat més enllà i ha rectificat l'eurodiputat per acabar amb una polèmica a la que els 'adversaris' de CiU 's'han agafat com si fos la fi del món'.

'Va ser una relliscada de Tremosa. Es pot cometre una relliscada, el que passa és que una vegada comesa, el que s'ha de fer és fer marxa enrere i no alimentar una polèmica que interessa als adversaris', ha afegit. 'Queda rectificat a través de les meves paraules', ha conclòs.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Artur ObaMAS i MONTILLA fletxa de cal DURAN de Lleida
9 de setembre de 2010, 12.45 h

Votar a PSC o votar a CiU es el VOT de la POR...! no hens deixem enganyar un cop mes companys..!! vot majoritari cap a formacions independentistes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
9 de setembre de 2010, 12.28 h

Es el que busquen els sociates i els convergents. Poc debat de idees i propostes per fer avançar Catalunya cap a la independencia i molta, moltissima dosi de demagogia etnica per fer enfrontar als ciutadans de Catalunya entre comunitats lenguistiques, socials o de lloc de neixament.
El PSC i CIU ja els hi interessa aquest debat. Els permet continuar tan als uns com als altres dominar la nacio sota els seus desitjos, que no son cap altre que el de la captivitat i la permanent claudicacio de ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
RAKEL fletxa CATALUNYA
9 de setembre de 2010, 12.18 h

Tremosa EUROPRESIDENT, que bó el Ramon!!!!!!!!!!!!!!1


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
9 de setembre de 2010, 12.15 h

EL TREMOSA HAURIA DE SER EL PRESIDENT!!!!
NO EL MAS, ESTEM ARREGLATS AMB LA SOCIOMERDENCIA!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.