directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 01:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'editorial del 'New York Times' descol·loca Ciudadanos

Roldán critica que el Govern s'"aferri" a l'editorial d'un diari i reclama que escolti els líders mundials

Comentaris 27  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- La diputada de Cs Lorena Roldán ha dit que l'editorial de 'The New York Times' defensant que Espanya hauria de permetre el referèndum és "una opinió més" i ha constatat que a nivell internacional el procés català és un "fracàs internacional". En una atenció als mitjans, Roldán ha criticat aquells que volen "aferrar-se" a l'opinió d'un diari, quan ha assegurat que el que hauria de fer el "tripartit separatista" -PDeCAT, ERC i CUP- és "estar més pendent del que diuen líders mundials com Obama o Macron, les resolucions europees i les constitucions alemanya o americana". La diputada ha afirmat que tant el president Carles Puigdemont com el conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, han fet una gira internacional per explicar el referèndum arreu i "no els ha rebut ningú" i no han aconseguit "cap tipus de reconeixement internacional".
 
lorena roldan
La diputada de Cs Lorena Roldan
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
La diputada ha criticat que el Govern "no tingui problemes" en trobar dates per parlar del referèndum, en al·lusió al proper 4 de juliol quan es donaran els detalls de la consulta, i en canvi sí que en tinguin, segons ella, per trobar dies per parlar de corrupció o les obres de la línia 9 del Metro. 
 
Per això, ha reiterat la reclamació de convocar eleccions autonòmiques per formar un govern alternatiu "que pugui gestionar el postprocés" i la "frustració" dels catalans, tant dels independentistes a qui el Govern ha "venut fum" com dels no independentistes que porten "set anys perdent temps i oportunitats". "Toca per part de Junqueras i Puigdemont reconèixer que s'han equivocat i dir que la repetició del 9-N no es podrà portar a terme i donar pas a unes eleccions de veritat", ha afirmat. 
 
En aquest sentit, s'ha mostrat convençuda que no hi haurà referèndum i ha dit que la prova més evident d'això és que no hi ha convocatòria oficial. "Saben del cert que això és il•legal i han de fer un exercici de responsabilitat i convocar eleccions autonòmiques", ha reiterat, al temps que ha acusat el Govern de "partir la societat catalana en dos".
 
Per últim, i sobre la polèmica dels darrers dies per la Junta de Seguretat, la diputada de Cs ha defensat que cal convocar-la "de manera urgent" i ha dit que la "mala" relació entre els governs català i espanyol no hauria d'afectar els ciutadans. Ha afegit que convocar la reunió de manera "unilateral" per part del president de la Generalitat no afavoreix a que la trobada es pugui fer i ha esperat que hi hagi diàleg entre les dues parts i que es trobi una data de consens.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
LLUIS fletxa bcn
29 de juny de 2017, 16.40 h

La pregunta que ara es plantegen amplis col·lectius de l'independentisme és si una estructura com a la del Govern, que ni tan sols ha tingut capacitat per comprar diversos milers d'urnes de metacrilat per a una votació, serà capaç de liderar l'operació política, social i institucional que hauria de portar Catalunya a la independència.

N.B. LA MUJER DEL DIRECTOR DEL N.Y.T ES CATALANA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
glu glu glu fletxa glu glu glu
29 de juny de 2017, 00.27 h

#25 deixa el whisky dyc i passa´t al johnny walker

borratxo


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
LLUIS fletxa bcn
28 de juny de 2017, 15.21 h

La mayor autoridad del New York Times, Arthur Brooks, está casado con una catalana. Nada es casual en esta vida, incluída esa doble moralina del NYT que insta al gobierno a dejar votar aunque "recomiendan el no", algo que estaría completamente prohibido en EEUU.

N.B.# 24 :HAURIES DE LLEGIR MÉS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
27 de juny de 2017, 17.43 h

#23 La Constitució americana no prohibeix cap separació, a més et recordo que no són regions sinó estats per si t'en has oblidat, que és evident.


Hahahahhahahahahahahahahaha, mola veure com escrius amb majúscules senyal que estàs rabió i frustrat perquè no tens raó, i que mai em responguis denota que ets un covard que no saps donar arguments quan algú parla.

Segon En Lluís Llach no és ni va ser cap franquista ja que ell mateix va ser empresonat per els franquistes qui si ho era... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
LLUIS fletxa bcn
27 de juny de 2017, 16.39 h

N.B. LE RECUERDO AL N.Y.T. QUE CALIFORNIA , TEXAS, HAWAII Y ALASCA PIDIERON REFERENDUM A OBAMA Y ,ÉL LES ENSEÑÓ LA CONSTITUCIÓN QUE LO PROHIBE (VER LA GUERRA CIVIL EN EL XIX).

N.B.# 7 :LI RECORDO QUE CATALUNYA FOU PLAGADA DE FRANQUISTES:PORCIOLES DEL MATEIX POBLE QUE PUIGDEMONT TAMBE DE FAMILA FALANGISTES COM LL. LLACH.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Synera fletxa Barcelona
26 de juny de 2017, 13.30 h

El que ha fracassat és el govern de l'Estat espanyol que amb mètodes autoritaris s'ha posat en evidència arreu:

1) Intentar prohibir la llibertat d'expressió fent ús d'ambaixades (cas Paisos Baixos, Austria, USA, etc.)

2) Impedint l'exercici de la democràcia (votar) malgrat que la llei no solament ho permet sinó que obliga (pensen que són burros?)

3) Perseguint "criminalment" per discutir al Parlament, fer consultes i comprar urnes

4) Amenaçar constantment

5) Negar el diàle... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || | fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
26 de juny de 2017, 13.26 h




#20





FELICITATS, PPALURDETA FEIXISTA ALBERTITA CAGUETESNESES !!






NO SABIA QUE PRACTIQUESSIN TAN PPOPPULAR ESPORT !!






M'ESTRANYA QUE AMB LA TEVA ALÇADA INFERIOR AL 1,60M T'HAGIN ACCEPTAT A LA SELECCIÓ FEMENINA. QUE POTSER ELS HI HAS REGALAT UN PARELL DE POLLASTRES?









(signat, el teu ÍDOL inaccessible Joan Ruiz i Solanes)






Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS AKA COMO SUPERCAT DE FIGUERAS-GERONA: Tus palabras resuenen en mis oidos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
26 de juny de 2017, 11.37 h


El baloncesto femenino enlaza cinco medallas, algo que ninguna selección española había conseguido en un deporte de equipo olímpico
La España de Gasol, nueve medallas en 11 torneos, falló en 2010 y 2014

http://www.elmundo.es/deportes/baloncesto/2017/06/26/59501b9e468aeb76048b4579.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
26 de juny de 2017, 10.55 h

CIUDADANOS I LLUR IGNORÀNCIA AGNOTOLÒGICA, HAN DE CELEBRAR CADA ANY LA INAUGURACIÓ DE LA UNIVERSITAT DE CERVERA EN CASTELLÀ, EL VÀNDAL FELIPE V, N'HAVIA TANCAT SET DE CATALANES (7) EN CATALÀ. LA MÀXIMA MARCA ESPAÑA DE CERVERA FOU LA DEL RECTOR . "LEJOS DE NOSOTROS LA NEFASTA COSTUMBRE DE PENSAR" AITAL FESTA ELS FARÀ ARRIBAR A LA FELICITAT FINS EL CLÍMAX COL·LECTIU. .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
26 de juny de 2017, 10.50 h

#11 Em fot gràcia com insistiu 40.000 vegades que no hi haurà referèndum, que el independentisme va a la baixa, que és un fracàs i bla bla bla, però collons com us hi entreteniu les 24 hores del dia, per anar a "la baixa" com dieu, trobo que us donem molta féina i molts mal de caps, fixa't com nosaltres anem fent i molts països ens donen la raó i no invertim hores ni esforç com si esteu fent vosaltres, i saps perquè luisin el tonto del pueblo? perquè quan un te la raó i te argument... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.