directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 16:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Barcelona sota un mar de vagues, el Bicing comença la primera de les 15 jornades previstes

Protesten perquè el contracte no preveu millores salarials

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Primera de les 15 jornades de vaga dels treballadors del Bicing de Barcelona. El servei estarà obert durant les aturades però es preveuen incidències importants. Els treballadors reivindiquen millores laborals i salarials.
Imatge d'arxiu del Bicing de Barcelona
Imatge d'arxiu del Bicing de Barcelona
© Bicing

Comparteix
   


Etiquetes
Els treballadors del Bicing faran vaga aquest dimecres, la primera de 15 jornades que han convocat durant el mes de juliol, amb aturades de quatre hores en cada torn que afectaran els serveis de transport, distribució i manteniment de bicicletes i estacions.
 
Tot i que el servei estarà obert durant les aturades, es preveuen incidències importants en llocs de més concentració de bicicletes i zones de destí.
 
Què reivindiquen?
 
Els treballadors faran vaga els dilluns, dimecres, divendres, dissabtes i diumenges fins al 31 de juliol. L'objectiu és aconseguir millores laborals i salarials que negocia amb l'empresa Clear Channel, que gestiona el servei des de fa deu anys.
 
A la plantilla hi ha 15 directius que guanyen uns 58.492 euros anuals, fet que contrasta amb el que guanyen els 25 mecànics que reparen les 6.000 bicicletes, que en cobren 18.694, segons recull El País.
 
Les aturades d'aquest dimecres seran des de les 8.00 a les 12.00 en el torn de matí; de 16.00 a 20.00 pel tarda i de 23.00 a 3.00 pel de la nit. Els dissabtes l'horari serà diferent i les aturades seran de 7.00 a 11.00 i de les 16.00 a les 20.00, i els diumenges serà de la mitjanit fins a les 4.00 del matí.
 
La regidora de Mobilitat de Barcelona, Mercedes Vidal, ha recordat aquest dimarts que l'Ajuntament ha treballat per tal de subrogar els treballadors del Bicing davant la nova licitació del servei, però els treballadors assenyalen que "es garanteix el lloc de feina però en situació de precarietat econòmica".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
EL CATALÀ EMPRENYAT fletxa VOTAR NO GRACIAS ..VISCA LA ABSTENCIÓ EN LES ELECCIONS TAMBE EN EL REFERÈNDUM SI EL POGUESIN FER JA JA JA ..DONAR SANG NO GRACIAS .. ES DE TONTOS DONAR SANG CUAN A TU ,TU . TREUEN TOT .
13 de juliol de 2017, 00.49 h

LA VAGA DEL METRO JA DURA MASA i perjudica a molts treballadors que agafen el METRO PER ANAR A TREBALLAR CADA DIA ....

PUIGDEMONT FES ALGU JA ,, Acaba amb LA MALDITA VAGA DE METRO DE BARCELONA ES UNA VERGONYA Duri tan temps fa perdre molts diners


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
EL CATALÀ EMPRENYAT fletxa VOTAR NO GRACIAS ..VISCA LA ABSTENCIÓ EN LES ELECCIONS TAMBE EN EL REFERÈNDUM SI EL POGUESIN FER JA JA JA ..DONAR SANG NO GRACIAS .. ES DE TONTOS DONAR SANG CUAN A TU ,TU . TREUEN TOT .
13 de juliol de 2017, 00.47 h

¿ QUI O QUIBNES PERSONES JA DERERE TANTES VAGUES A BARCELONA ? Per que volem Perjudicar tan Barcelona ara que ja tans Turistes I EL GOVERN CATALÀ ESTA AL ATUR NO FA RES AL RESPECTA ...

LA Generalitat te que AGAFAR EL TORO PER LES BANYES i Solucionar algunes de aquestas VAGUES MANO DURA JA o perdera molt BARCELONA I CATALUNYA Amb wella

JA Que tenin UN INUTIL AJUNTAMENT AMB UNA INUTILA ALCALDESSA Que no es capas de SOLUCIONAR PROBLEMAS Nomes en... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
12 de juliol de 2017, 12.01 h

CONVOCAR EL REFERÈNDUM NO SOLAMENT NO ESTÀ PROHIBIT PER LA LLEI, SINÓ QUE ÉS UNA OBLIGACIÓ DE L'ESTAT ESPANYOL. PROU MENTIDES!

ARA, PERÒ, HI HA UNA LLEI "AD HOC". L'ESTAT ESPANYOL NO POT INCOMPLIR LA LLEI D'AVANS I D'ARA.

El dret a la lliure determinació, és de ius cogens, és a dir, és a dir, està recollit al nivell més alt de les lleis internacionals que han de ser obeïdes sempre.

Aquest dret està ben ancorat a la Carta de les Nacions Unides i en l’article 1 del Pacte I... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.