directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Referèndum sobre la independència doble fletxa

La comunitat de la Universitat de Lleida planta cara al rector i Àngel Ros: "volem sumar-nos al Pacte Nacional pel Referèndum"

Estudiants, professors i personal d'administració que han signat el manifest contra la decisió del consell de govern

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

La comunitat universitària de Lleida ha signat un manifest contra la decisió que va prendre el consell de govern i que situa la UdL com l'única universitat pública catalana que no dóna suport al Pacte Nacional pel Referèndum.
Imatge d'arxiu de la Universitat de Lleida
Imatge d'arxiu de la Universitat de Lleida
© UdL

Comparteix
   


Etiquetes
Fins a 665 membres de la comunitat universitària demanen al rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, que es replantegi el rebuig a sumar-se al Pacte Nacional pel Referèndum.
 
Són estudiants, professors i personal d'administració i serveis (PAS) que han signat el manifest contra la decisió que va prendre el consell de govern el passat 15 de juny i que situa la de Lleida com l'única universitat pública catalana que no dóna suport al Pacte.
 
Els impulsors consideren que aquest òrgan no és prou plural per prendre una decisió d'aquestes característiques i per això reclamen que es faci a través del Claustre o d'una consulta virtual a tota la comunitat universitària. Les signatures d'adhesió al manifest s'han recollit des del 27 de juny fins aquest diumenge a través de la xarxa interna de la universitat i dimecres vinent es presentaran a la reunió d'aquest mes del consell de govern.

Consulta al campus virtual
 
La consulta que es planteja al rector per fer mitjançant el campus virtual demana que contempli les opcions d'adherir la UdL al Pacte Nacional pel Referèndum; en contra de l'adhesió, o que la UdL no es posicioni al respecte.
 
El portaveu del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans a Lleida, (SEPC) i impulsor del manifest, Llibert Rexach, s'ha mostrat satisfet del volum d'adhesions recollides. Assegura que se n'esperaven menys tenint en compte la baixa participació que normalment es registra a la UdL en iniciatives similars i que l'acció s'ha fet a final de curs. Per tant, considera que s'ha demostrat que la qüestió ha generat interès entre la comunitat universitària i confia que el rector els rebi dimecres i accepti les seves demandes.
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
18 de juliol de 2017, 12.32 h

ÀNGEL ROS I TOT EL pscPSOE, SÓN DEL RÈGIM, M,AI PER MAI ENTENDRAN DE JUSTÍCIA, DEMOCRÀCIA, ESTAT DE DRET, IGUALTAT, LA INIQUITAT MORAL ELS ACOMPANYA DE SEGLES. APA SIAU!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Xavier fletxa Tarrega
18 de juliol de 2017, 07.42 h

Ja sabia jo que la gent de Lleida es ben normal, l'unic SUBNORMAL es el ROS, foteu-lo al canal, no serveix per res, ni per adovar la terra


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
17 de juliol de 2017, 19.54 h

#2 un comandament polític del cos de la policia de Catalunya, que es un autonomista i contrari a la independència i al govern que li ha donat confiança per dirigir.la, fa el que te que fer i es DIMITIR.

Encara que ben bé l'autèntic culpable de haberlo escollit per a tal responsabilitat és Artur Mas, antic i ex president de Catalunya, avui ja a la paperera de la història.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenen en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
17 de juliol de 2017, 19.11 h

CLAMOROSA OCULTACION DEL ASALTAPISCINAS DE LA DIMISION POR CAUSAS POLITICAS DEL DIRECTOR DE LOS MOZOS DE LA CUADRA.

YA NO SABE COMO TERGIVERSAR LA REALIDAD. ESTARAN BUSCANDO TRAPOS SUCIOS DE ESTE SEÑOR.

Los Mossos d'Esquadra, en vilo tras la dimisión de su jefe político
Sindicatos y altos mandos policiales reconocen inquietud por su papel en el 1-O

La cúpula del cuerpo teme verse "atrapada" entre la ley y las órdenes de la Generalitata la purga del puigtontont y la fuga

A los mozos s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
ESPAÑA, MES DE......900 IMPUTATS....!! –-QUI DONA MES....?.––.............––QUI VOL RESTÀ A UN PAIS TAN PODRIT...!! .....? –––––- CATALUNYA 19% DEL PIB....!! fletxa ––––––NO ENS HEM DE PERDRE EL 18/7 A Tv3. al "sense ficciò" sobre la corrupció española. –––LES CLAVEGUERES españoles.
17 de juliol de 2017, 16.41 h



!! VOLEM VOTAR....!!!

El 1/O, tots a les urnes a votar.....MASSIVA-MENT.......


Valora aquest comentari:   votar positiu 25   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.