directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] Arran reivindica l'atac al Bus Turístic de Barcelona

L'organització de l'esquerra independentista denuncia que el model de turisme massiu "mata els barris"

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- Arran ha reivindicat l'atac de dijous passat a un Bus Turístic de Barcelona a tocar de la parada del Camp Nou. Uns encaputxats van assaltar el vehicle per fer una pintada al vidre frontal on es llegia 'El turisme mata els barris' i van punxar-li una de les rodes. Tres dies després, l'organització de l'esquerra independentista s'ha atribuït l'acció per denunciar el model de turisme massiu que "mata els barris, destrueix el territori i condemna a la misèria la classe treballadora". "L'actual model turístic que patim arreu dels Països Catalans està aniquilant la possibilitat de la classe treballadora de viure dignament", han recriminat des d'Arran. "La precarització i temporització dels llocs de treball, la destrucció dels espais naturals i la gentrificació són resultat directe d’un model que ens declara la guerra dia rere dia", ha assenyalat una portaveu de l’esquerra independentista, que ha penjat a Youtube un vídeo de l'atac contra el Bus Turístic.


© @iecsalis

Comparteix
   


Etiquetes
Arran executa les teories de Barcelona en Comú

"Actuem en legítima defensa contra un model que ens vol esclaves i que converteix el país en un parc d’atraccions que únicament beneficia a la burgesia i al capital", han continuat des d'Arran, que han avançat que l'acció contra el Bus Turístic s'emmarca en un gran cicle de mobilitzacions arreu dels Països Catalans contra el "turisme massiu". De fet, la setmana passada Arran també va protagonitzar una acció similar a Palma per aquest mateix motiu i fa unes setmanes va okupar simbòlicament un pis turístic a València per denunciar el negoci turístic. Abans de saber l'autoria dels fets, l'Ajuntament de Barcelona havia condemnat els fets i assegurat que es tractava d'un "fet aïllat" desvinculat a moviments veïnals. "Es tracta d'una acció lamentable i totalment denunciable", va afirmar el regidor d'Empresa i Turisme de l'Ajuntament de Barcelona, Agustí Colom.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
bernie fletxa Barcelona
31 de juliol de 2017, 14.10 h

Això de "L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans." sona molt fatxa-xenòfob.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
borisvian fletxa Lleida
31 de juliol de 2017, 13.15 h

aquests mARRANos valdria més que fanéssin a collir peres, així farien algo de rofit en aquesta vida


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
30 de juliol de 2017, 21.31 h


Anar contra el turisme ? Això és anar contra la gent catalana. Milers de catalans viuen del turisme.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
30 de juliol de 2017, 18.58 h




El 1968, mitjançant la intermediació d' un alumne meu, en Josep Maria Riera, en pau descansi, tres amables xicots empordanesos em varen portar a inspeccionar un paratge de l'Escala anomenat "el Palau", on, en efecte, després de fer una cata de més d'un metre de fondària, varem trobar-hi un paviment romà i vàrem deixar allà el tema.



Els xicots es dèien Tubau, Gasull i Pinyero, i a l'any següent, 1969 varen ser els autors de l'atemptat antifranquista i anti-turisme que va consisti... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
30 de juliol de 2017, 14.36 h

Sempre he pensat que dins del vostre grup hi ha TOPOS infiltrats del estado español, i és amb actes com aquests que m'hi ratifico. Us fan anar com volen!
Us utilitzen com els rucs útils per a que amb els vostres actes sembreu de desestabilització el pobre PROCÉS que vol aconseguir la nostra sobirania i independència com a poble. No us en adoneu!
No podeu esperar 70 dies després de que gent més gran que vosaltres hagi lluitat tota una llarga vida per poder-ho veure en nom dels nostres r... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 31   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.