directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 17:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Pelegrí replica Corbacho que si depèn de CiU no pactaran amb el PSC i governaran sols

Creu que els ciutadans volen un govern monocolor

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari general d'Unió, Josep Maria Pelegrí, ha assegurat aquest dilluns que si depèn de la federació nacionalista no pactaran amb els socialistes catalans i ha insistit en què el seu objectiu és governar sols i amb una àmplia majoria. Així ha replicat Pelegrí quan se li ha preguntat per les declaracions del dirigent del PSC i ministre de Treball espanyol, Celestino Corbacho, qui ha assenyalat que no li importaria que CiU estigués en un Govern amb els socialistes catalans, però ha deixat clar que hauria de ser 'amb José Montilla de president'. Pelegrí ha remarcat que fa quatre dies ningú volia pactar amb la seva força política.
Josep Maria Pelegrí, finançament UDC
Comparteix
   


Etiquetes
El dirigent d'Unió ha assegurat que 'la ciutadania de Catalunya vol un Govern seriós, sòlid, cohesionat i fort i un govern monocolor d'una força política'. Pelegrí ha declarat que el seu objectiu 'és governar amb una àmplia majoria'. Per això i fent clara referència a les declaracions de Corbacho ha dit que no valoraria que 'els altres vulguin pactar' amb CiU.

'No analitzo els canvis de pensament d'altres partits', ha manifestat, al temps que ha insistit en què la federació nacionalista vol 'guanyar les eleccions per àmplia majoria'. Així mateix, ha remarcat que des d'Unió sempre han defensat que no s'ha d'estar tancat a parlar amb tothom. 'El diàleg en política ha de ser un instrument essencial i prioritari' i 'no s'ha d'excloure a ningú', ha dit, tot i que ha reiterat que el seu objectiu és 'assolir una majoria àmplia que els permeti governar sols'.

El dirigent d'UDC ha reiterat que s'han compromès a fer una campanya electoral 'en positiu' i 'explicaran allò del programa que pensen que pot tenir interès pels ciutadans'. Segons Pelegrí, 'hi ha només una condició que s'ha de posar sobre la taula i és el respecte a l'adversari'. Ha demanat una campanya 'que es parli de programa i de propostes i també que hi hagi un respecte a l'adversari'.

Tot i que no s'hi ha referit explícitament, ha fet aquestes declaracions reclamant respecte per l'adversari després de la polèmica de la setmana passada quan l'eurodiputat de CiU Ramon Tremosa va acusar al president de la Generalitat, José Montilla de ser 'el president que Franco somiava per a una Catalunya en democràcia'.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
14 de setembre de 2010, 20.05 h

Sr. Pelegrí: Com gosa titllar de seriós el seu partit ???. Un partit, representants del qual van trair amb nocturnitat l'esperit del que hauria d'haver estat un estatut millor del què van pactar amb en Sapatero, només per a poder ocupar la poltrona presidencial de la Generalitat ???. No troba esperpèntica la seva paragrafada de que:(SIC)"....si depèn de la federació nacionalista no pactaran amb els socialistes catalans....". Així Vostès no defugen pactar amb qui sigui, fins i tot amb e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
13 de setembre de 2010, 21.32 h


El PSC i CiU s'estan quedant sols i estan perdent vots! Tothom sap quant un partit diu que pensa governar sol es que ja ha començat a perdre sinó no ho diria!

Si volem, podem!

No hi ha cap nou estat que vulgui tornar enrere!

Voler estatutets, concerts o federalismes es voler-nos esclaus a Espanya!

A qui volen enganyar els unionistes? Als catalans? Au, va!


Visca la Democràcia!
Visca la Constitució Catalana!
Visca la Llibertat!
Visca Catalunya Estat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Manel fletxa Barcelona
13 de setembre de 2010, 16.05 h

Vot Nacional per la Independència:

http://www.actedesobirania.cat/main.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Manel fletxa Barcelona
13 de setembre de 2010, 15.53 h

Aquesta és la diferència: els convergents unionistes, amb majoria absoluta "governarien sols"; ERC, amb majoria absoluta, proclamaria la independència l'endemà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.