directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 05:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Castells descarta postular-se com a candidat a l'alcaldia de Barcelona

El PSC assegura que obrirà el procés de designació per a les municipals 'quan toqui'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller d'Economia, Antoni Castells, ha negat postular-se com a candidat a l'alcaldia de Barcelona. 'No m'he postulat ni em postulo', ha dit en declaracions a la Cadena SER. Preguntat per si li faria 'il·lusió' encapçalar la candidatura per al consistori Barceloní, el conseller socialista ha afirmat que no vol entrar en 'aquesta qüestió'. Aquesta reacció arriba hores després que la Comissió Executiva del PSC ha mostrat el seu 'suport' a l'alcalde de Barcelona descartant que Castells o Montserrat Tura puguin forçar primàries per substituir l'alcalde.

Comparteix
   


Etiquetes
La Comissió Executiva ha mostrat el seu 'ple suport' a Hereu 'per culminar el seu mandat'. Iceta, però, ha deixat per a l'any que ve el procés d'elecció de candidats. Tot i això, ha descartat que cap membre de l'executiva –entre els quals hi ha Antoni Castells i Montserrat Tura- presenti la candidatura a l'alcaldia barcelonina.

Iceta ha explicat que la direcció nacional del partit no té previst activar els mecanismes de nomenament de candidats fins l'any que ve i que, per tant, en aquests moments no es planteja obrir un procés de primàries a la capital catalana, ni tampoc en cap altre municipi de Catalunya, citant-ne més de deu com a exemple. 'Nosaltres tenim uns procediments de funcionament que s'activen quan toca', ha remarcat Iceta, 'no hem parlat del procediment de designació de candidats, ningú no ho ha fet, tampoc Hereu', que a més d'alcalde és el secretari de Política Municipal dels socialistes catalans.

El viceprimer secretari del PSC ha assegurat que Hereu que el 'ple suport' de la direcció per 'culminar el seu mandat' i que han comprovat que té la determinació d'aspirar a un nou mandat'. 'I nosaltres estem encantats de la vida', ha afegit, però 'el que no farem és precipitar el nomenament de candidats, que farem l'any que ve'.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.