directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 04:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Referèndum sobre la independència doble fletxa

L'alcalde d'Igualada sobre l'1-O: "El meu patrimoni són les meves conviccions"

El batlle assegura que a la capital de l'Anoia el pròxim 1-O "es votarà amb tota normalitat"

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

"Els meus fills no entendrien que el seu pare s'hagués decidit pels seus béns materials en contra de les seves conviccions i coherències personals", constata l'alcalde del PDeCAT a Igualada, Marc Castells.
L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, al seu despatx davant d'un vitrall amb un escut de la ciutat
L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, al seu despatx davant d'un vitrall amb un escut de la ciutat
© Mar Martí

Comparteix
   


Etiquetes
L'alcalde d'Igualada, Marc Castells (PDeCAT), ha assegurat en una entrevista a l'Agència Catalana de Notícies que el pròxim 1-O es podrà votar "amb tota normalitat" a la capital de l'Anoia. Castells ha dit que està disposat "a fer el que calgui" per tirar endavant el referèndum i assegura que no té "cap inquietud". Preguntat per si té por de perdre el seu patrimoni, el batlle ha dit que "el meu patrimoni són les meves conviccions i el meu patrimoni és que sigui coherent".
 
"Els meus fills no entendrien que el seu pare s'hagués decidit pels seus béns materials en contra de les seves conviccions i coherències personals", ha reblat.
 
D'altra banda, Castells s'ha reiterat amb les afirmacions que va fer a Barcelona el passat 11 de juny en nom de tots els alcaldes en l'acte unitari de les entitats sobiranies a favor del referèndum: "Sóc un ferm convençut que ara no és el moment dels partits polítics, és el moment de militar per Catalunya".
 
"Es podrà votar l'1-O"
 
Castells, que també és vicepresident segon de la Diputació de Barcelona i membre de la direcció del PDeCAT, ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat als veïns d'Igualada i ha deixat clar que "a la ciutat es podrà votar l'1-O".
 
Castells confia que l'11 de setembre hi hagi un "acte important de patriotisme i de reivindicació del dret a decidir" i que es pugui dur a terme una campanya electoral "perquè la gent pugui escoltar tant els arguments del 'sí' com els del 'no'". "Jo com a alcalde seré neutre i l'únic que faré és garantir que l'1-O es pugui votar", ha assegurat.
 
Tranquil respecte el patrimoni
 
Davant la possibilitat de perdre patrimoni personal o anar a la presó, Castells ha dit que no té "cap inquietud" i ha manifestat que es mantindrà "ferm" amb les seves conviccions democràtiques. "El meu patrimoni són les meves conviccions", ha dit.
 
El batlle ha assegurat que sempre ha ensenyat als seus fills "una línia de coherència i sentit comú" i ha apuntat que aquesta és la que aplicarà. "Haig de defensar els interessos de la gent, passi el que passi i no tinc cap por, cap neguit, ni cap inquietud... el que hagi de passar que passi, però estic convençut que la democràcia triomfarà", ha afegit.
 
Què passa amb els Comuns?
 
Quant a la posició dels comuns en referència a l'1-O, Castells ha dit que "o estàs a favor de la democràcia o estàs en contra" i, per això, considera que "els comuns i tot el seu entorn han de tenir clar si estan a favor de la democràcia o estan amb la Guàrdia Civil".
 
"Que triïn si estan al costat del govern més corrupte que hi ha hagut mai a l'Europa contemporània", els ha reptat Castells, que considera que "el poble sabrà passar factura de la seva tria".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Fd'A. fletxa Calders
7 d'agost de 2017, 12.33 h

#5 I d'on et penses que li ve el patrimoni a Felip VI? Potser no és més honrat el de l'alcalde?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
7 d'agost de 2017, 07.38 h

Tot el que diu el Marc esta molt be, i ho trobo fantastic..PERO LA FOTO QUE NO FALTI i el patrimoni ja voldria saber d'on li ve, gracies al sogre esta on esta. Tot i aixo jo penso anar a votar i votare per l'independencia


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Synera fletxa Barcelona
6 d'agost de 2017, 21.12 h

CONVOCAR EL REFERÈNDUM NO SOLAMENT NO ESTÀ PROHIBIT PER LA LLEI, SINÓ QUE ÉS UNA OBLIGACIÓ DE L'ESTAT ESPANYOL. PROU MENTIDES!

ARA, A MÉS, HI REGIRÀ UNA LLEI "AD HOC". L'ESTAT ESPANYOL NO POT INCOMPLIR LA LLEI D'AVANS I LA D'ARA.

El dret a la lliure determinació, és de ius cogens, és a dir, és a dir, està recollit al nivell més alt de les lleis internacionals que han de ser obeïdes sempre.

Aquest dret està ben ancorat a la Carta de les Nacions Unides i en l’article 1 del P... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Algú te dubtes de que españa.......es UNA DICTADURA TOTALITARIA, CORRUPTE I EN DESCOMPOSICIÓ...............I algú te dubtes, del perquè VOLEM MARXAR............??? fletxa VOTAR SEMPRE––––––-ES DEMOCRACIA–––––––-el que vol la abstenció es directament un FEIXISTA, com el Canaleta, .................TROLL DISFRESSAT.
6 d'agost de 2017, 14.36 h



MOLT BE NANO...,!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
JCV fletxa Sta. Cristina d'Aro
6 d'agost de 2017, 12.58 h

Davant d'aquesta reacció, no puc menys que felicitar aquest alcalde, no solament pel missatge de coherència que ha donat cap els seus fills, perquè en un futur, ells actuïn de la mateixa manera en els avatars que els presenti la vida. Sinó també per la dignitat personal del fet. Els socialistes, alcaldes o no alcaldes com el de Tarragona, el fatxa d'en Ros que s'ha doblegat la dreta extrema, i la impresentable alcaldessa de Barcelona, que no sent socialista (almenys és el què diu, perqu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
mario fletxa Barna
6 d'agost de 2017, 12.57 h

Doncs és el que pensem la majoria de catalans ENDAVANT REPÚBLICA CATALANA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.