directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Carmen Alborch renuncia a la candidatura per l'alcaldia de València

Afirma que vol 'donar un relleu que obri un nou temps per als socialistes valencians de la ciutat'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Carmen Alborch no repetirà com a candidata a l'alcaldia de València. Així ho ha anunciat aquest dilluns als regidors del seu grup al·legant una voluntat de 'donar un relleu que obri un nou temps per als socialistes valencians de la ciutat'. L'ex ministra i actual senadora per València, que continuarà fent de portaveu del PSPV-PSOE, va optar l'any 2007 a l'alcaldia en uns comicis que va perdre davant Rita Barberá. El nou candidat socialista que es presenti a l'alcaldia de València serà el sisè que intenti desbancar l'actual alcaldessa, un dels actius més importants del Partit Popular del País Valencià.

Comparteix
   


Etiquetes
Des de la seva derrota electoral, Carme Alborch es mantenia com a portaveu de l'oposició a l'Ajuntament de València. Alborch havia estat diputada al Congrés en vàries legislatures i ministra de Cultura del darrer govern de Felipe González, entre 1993 i 1996. També ha ocupat els càrrecs de directora general de Cultura del govern valencià així com directora de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) entre els anys 1988 i 1993, càrrec que va deixar per incorporar-se al ministeri.

A través de la nota de premsa, Alborch assegura que deixa la porta oberta a una altra candidatura i que treballarà per tal que 'el pròxim alcalde de València sigui socialista'. Quan es conegui el nom del candidat, serà el sisè que intenti desbancar Rita Barberá de l'alcaldia després de 19 anys de govern municipal. Abans han passat Clementina Ròdenas, Aurelio Martínez, Ana Noguera, Rafael Rubio i la mateixa Carme Alborch.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Voltaire fletxa Rias Baixas
14 de setembre de 2010, 11.57 h

Aquesta senyora pot ser molt inteligenta i molt culta, molt diplomatica i tot allo que el marketing socialista ens han fet creure d'ella. Tanmateix no ha mogut ni un sol dit per la "seua" terra valenciana. Aquesta ha demostrat ser una oportunista que s'ha servit de la politica per a cobrar i promocionar-se. Es de les que saben nedar i guardar la roba.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.