directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 17:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Referèndum sobre la independència doble fletxa

JxSí assegura que hi haurà "referèndum, calendari, urnes i paperetes" per l'1-O

Corominas confia en el fet que s'arribarà a un acord per a la tramitació de la llei de Transitorietat

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

"L'1-O hi ha referèndum, hi ha calendari, hi haurà urnes, hi haurà paperetes; seguim endavant amb la iniciativa i no dubtem que la tramitació tirarà endavant els pròxims dies i setmanes", ha assegurat el president del grup parlamentari de JxSí, Lluís Corominas.
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
El president del grup parlamentari de JxSí, Lluís Corominas, ha respost aquest dijous al migdia a les declaracions del ministre portaveu del govern espanyol, Íñigo Méndez de Vigo, que va retreure dimecres que pretengui impulsar una "secessió sense calendari".
 
"L'1-O hi ha referèndum, hi ha calendari, hi haurà urnes, hi haurà paperetes; seguim endavant amb la iniciativa i no dubtem que la tramitació tirarà endavant els pròxims dies i setmanes", ha assegurat en roda de premsa al Parlament sobre l'inici dels tràmits parlamentaris de la llei del Referèndum, que es van posposar en la reunió de la Mesa d'aquest dimecres. A més, i sobre el calendari per tirar endavant la llei de Transitorietat, Corominas ha constatat que "hi haurà acord" amb la CUP per al procediment parlamentari. "Igual que ens hem posat d'acord en el contingut; n'hi haurà segur amb el procediment", ha afegit Corominas en negar "dificultats" en aquest sentit.
 
El contingut de la llei de Transitorietat
 
Així, el president del grup parlamentari de JxSí ha recordat que a finals d'aquest mes explicaran el contingut de la llei de Transitorietat. "Ni l'amagàvem ni l'amaguem", ha assegurat en roda de premsa. I sobre els terminis, la forma i la tramitació: "Ja ho explicarem al seu moment". De fet, Corominas s'ha limitat a mostrar-se convençut que trobaran un punt d'acord en el recorregut parlamentari.
 
"Hi haurà acord segur en el procediment", ha insistit en roda de premsa després de dies de debat públic entre els independentistes sobre en quin moment s'ha d'aprovar la llei de Transitorietat. "No hi ha cap dificultat per posar-se d'acord en la tramitació", ha insistit el president del grup parlamentari de JxSí.
 
I la Llei del Referèndum?
 
Alhora, Corominas ha tret ferro a la decisió de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, de mantenir finalment fora de l'ordre del dia l'admissió a tràmit de la ja registrada Llei del Referèndum. "Convençuts que es produirà aviat, no patim gens", ha insistit Corominas en mostrar-se irònicament "perplex per l'interès" de la resta de grups aquest dimecres. "No tenim cap neguit, aquesta empara jurídica tirarà endavant", ha assegurat.
 
 
 
 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
17 d'agost de 2017, 22.44 h



Estarem botant mes que mail........


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
CATALUNYA NO TE CARÀCTER PER SER VÍCTIMA––––––––ANS EL CONTRARI.........MANIFESTAMENT VICTORIOSA AMB TOT..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fletxa Liders amb ART, ESPORTS, CIENCIA, ECONOMÍA I .......................GRAN QUANTITAT DE CIENTÍFICS CATALANS.......ARREU DEL MON.
17 d'agost de 2017, 21.18 h

!! MES QUE MAI...!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.