directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 08:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'alcalde de Ripoll sobre els atemptats a Barcelona i Cambrils: "sorpresa, estupor, humiliació, ràbia i dolor"

Munell assegura que els familiars dels terroristes que van atemptar a Barcelona i Cambrils "també són víctimes i tenen por"

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

"Seria un èxit dels talibans dividir a la societat. Si això és així, hem donat la raó als terroristes", detallava l'alcalde de Ripoll, Jordi Munell.
© Xavier Pi

Comparteix
   


Etiquetes
L'alcalde de Ripoll (Girona), Jordi Munell, ha assegurat que els familiars dels terroristes que van atemptar a Barcelona i Cambrils (Tarragona), veïns de la localitat que governa, "també són víctimes i tenen por" de la reacció que puguin tenir els seus veïns cap a ells.
 
"Seria un èxit dels talibans dividir a la societat. Si això és així, hem donat la raó als terroristes", ha declarat Munell en una entrevista a la Cadena Ser. Així, ha demanat als seus conciutadans que siguin "capaços de diferenciar" i no estigmatitzin als pares i germans dels terroristes pels actes que han comès.
 
Munell ha expressat "sorpresa, estupor, humiliació, ràbia i dolor" pels atacs terroristes a Barcelona i a Cambrils, així com l'imant que presumptament va radicalitzar als joves que integraven la cèl·lula jihadista, convisquessin en la localitat catalana "amb aparent vida normal".
 
"Ningú sospitava res"
 
Després dels fets, Munell ha afirmat que Ripoll es troba en "procés de dol" i en "estat de xoc". Sobre la radicalització dels components d'aquest comando jihadista, l'alcalde de la població gironina ha explicat que últimament resaven més i que tenien més reunions amb l'imant Abdelbaki Es Satty, però que a Ripoll "ningú va sospitar res".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
Tallaferro fletxa Ripollés
22 d'agost de 2017, 09.49 h

#5 BÉ AMB LA MEVA PROPOSTA JA HI ENTRA TOTA LA FAMÍLIA, CASTIGAR-LA?, POSER SI.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Tallaferro fletxa Ripollés
22 d'agost de 2017, 09.47 h

UI AQUEST MUNELL.....????? NOMÉS SAP XERRAR? I DIR COSES PER QUEDAR BÉ?, CAL AFRONTAR LA SITUACIÓ I DIR LES COSES PEL SEU NOM.

CAL EXPULSAR AQUESTA GENT QUE HA VINGUT A CATALUNYA A APROFITAR-SE DELS CATALANS, I QUE SABEN MOLT BÉ FER EL PLORICÓ PERQUÈ ELS MANTINGUIN SENSE FER RES.

TOTS ELS QUE SON COM L'ALCALDE MUNELL, TAN BONES PERSONES, I QUE BLA, BLA BLA, QUE SE'LS POSIN A CASA, NOMÉS UNA DOTZENA I QUE ELS MANTINGUIN, EL MATEIX DIC A LES ONGES, QUE EN MANTINGUIN A CASA SEVA. NO COSTA... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Tallaferro fletxa Ripollés
22 d'agost de 2017, 09.41 h

Menys xerrar i decidir coses pràctiques, Cal una Llei que digui que s'expulsaran tots, tots, tots els familiars dels terroristes, fins a la tercera línia, ascendents, descendents i col·laterals, inclòs l'Immam de la zona.

Ja s'haurien acabat aquestes dones i homes que tenen fills a punta pala i no saben criar-los, ja es preocuparien de saber que fan i on son.

La ciutadania demanem aquesta llei per a protegir-nos.

VOLEM PROTECCIÓ D'AQUESTS CRIMINALS. TENIM DRET A PROTEGIR-NOS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
davids fletxa sta susanna
22 d'agost de 2017, 07.56 h

doncs si depengues de mi,serien els familiars qui pagaria les consecuencies.a Israel varen acabar ràpidament amb els atacs suicides fent pagar en els familiars per allò que havien fet els seus fills,us enrrecordeu quan enderrocaven les cases dels terroristes suicides i tiraven a tota la família al carrer,es van acabar els atacs suicides rapidament


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
22 d'agost de 2017, 04.41 h




#2


Vols dir, Caguetesneses, que no són les meves paraules les que et produeixen aquest brunzit de mosques , sinó el CERÚMEN i la MERDA que dus a les orelles perquè MAI NO TE LES RENTES !!!! . . . junt potser sí a les 4.000 mosques que sempre t'acompanyen fidelment degut a la pudor de peus i de caca que fas . . .


I després, aquest brunzit "de mosques"el que t'ATABALA i et fa escriure els horribles i escandalosament analfabets errors i faltes ortogràfiques que sols fer?


Com quan ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
22 d'agost de 2017, 00.03 h

#2 filldeputa


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
21 d'agost de 2017, 18.58 h

Es mezquino y ridiculo ver las conferencias de prensa del Puigtonton,Forn y Trapero, diciendo lo mismo primero en LAPAO y luego en español, el Forn pidiendo ayuda para traducir al español REBUIG, diferenciando entre cadaveres catalanes y cadaveres de nacionalidad española, habo de una victima de nacionalidad belga pero no dijo si era una persona flamenca o valona, cuando aparecen las autoridades españolas al fondo estan las banderas española, catalana y europea, cuando salen los NAZIS solo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
21 d'agost de 2017, 14.46 h



Aznar, encara t'atreveixes a fer declaracions de la Faes.........?

Barcelona, Cambrils, el pobre de Sant Just......QUINA RESPONSABILITAT TENS.....?

ESTÚPIDO ENGREIDO........


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.