directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 21:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ballesteros sobre els Jocs del Mediterrani: "Tindrem perfectament fitxada i controlada a tota la gent de les delegacions"

L'alcalde de Tarragona recorda que la cita esportiva preveu la participació d'atletes de països que tenen "situacions conflictives"

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, ha destacat sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils que, a banda de reaccionar amb tristor i indignació, la ciutadania ha mostrat "un punt de civisme i de reacció que m'ha agradat".
L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, somrient durant l'entrevista amb l'ACN
L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, somrient durant l'entrevista amb l'ACN
© Roger Segura

Comparteix
   


Etiquetes
L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, assegura que s'està treballant per garantir la plena seguretat dels Jocs Mediterranis del 2018. Aquest és un dels aspectes que s'està treballant de forma més intensa, atès que hi està prevista la participació de 4.000 esportistes de fins a 26 nacionalitats diferents, alguns d'ells provinents de països que tenen "situacions conflictives" com ara Líbia, Argèlia, el Líban i Egipte. "Tindrem perfectament fitxats i controlats a tota la gent de totes les delegacions, siguin atletes, jutges, àrbitres o família olímpica", ha explicat Ballesteros en una entrevista amb l'ACN.
 
El Departament d'Interior ha estat l'encarregat de redactar el Pla Director de Seguretat dels Jocs Mediterranis, que preveu l'activació d'un Pla Operatiu Específic Antiterrorista per prevenir amenaces jihadistes. Fa mesos que els serveis d'informació dels diferents cossos policials -també internacionals- treballen de cara a l'esdeveniment, que inicialment s'havia de celebrar enguany, però es va ajornar pel 2018 per manca de finançament.
 
Ballesteros ha afirmat que la preparació de l'operatiu contempla "el pitjor dels escenaris, amb la màxima tensió, el màxim nivell de seguretat i la màxima vulnerabilitat" i que el nivell de col·laboració dels serveis d'intel·ligència és "molt important".
 
"M'ha agradat la reacció de la gent"
 
Tot just una setmana després dels atemptats de Barcelona i Cambrils, l'alcalde de Tarragona ha opinat que "no imaginàvem que el terrorisme ens podia afectar d'una manera tan dura". Ballesteros ha posat de relleu el trasbals que suposa que els terroristes s'hagin mogut per diversos municipis de la demarcació i de la resta de Catalunya. "A banda dels atemptats, hi hagut derivades com a conseqüència de la investigació de la cèl·lula, que feliçment s'ha desarticulat", ha afegit.
 
Josep Fèlix Ballesteros ha destacat que, a banda de reaccionar amb tristor i indignació, la ciutadania ha mostrat "un punt de civisme i de reacció que m'ha agradat". "Fins i tot, l'eslògan espontani del 'no tinc por' no és una actitud xulesca, sinó de rebel·lia contra aquells que es volen carregar un sistema de llibertats", ha destacat.
 
Tanques per protegir espais concorreguts
 
Després dels últims atemptats a Catalunya, Ballesteros ha assegurat que el consistori atendrà les peticions dels cossos policials per reforçar la seguretat en matèria terrorista a la ciutat, una qüestió que s'aborda periòdicament en la reunió de la Junta Local de Seguretat. A l'espera que es puguin adoptar noves mesures, l'alcalde ha remarcat que "no podem actuar cada ciutat pel seu compte".
En aquest sentit, aquests darrers dies s'han instal·lat tanques de formigó per protegir alguns espais concorreguts, com ara els mercadets de la Rambla Nova de dimarts i dijous, i el mercadet de diumenge a Bonavista.
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
25 d'agost de 2017, 10.24 h

Fatxa fill de puta, ets un aprofitat de merda


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
25 d'agost de 2017, 09.35 h

Ballesteros torna al pueblo, desgraciat


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
24 d'agost de 2017, 23.30 h

#4 idiota


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
24 d'agost de 2017, 17.41 h

Marcel Haenen, el periodista holandés que se marchó cuando el mayor de los Mossos habló en catalán
El informador explica por qué se fue antes de la famosa frase: "Bueno, pues molt bé, pues adiós”.
Pero, ¿quién fue el periodista que se marchó? ¿Para qué medio trabaja? Él mismo lo ha desvelado en Twitter. Se trata de Marcel Haenen‏, del diario holandés NRC.

Él mismo se ha hecho eco en Twitter del famoso hashtag #BuenoPuesMoltBéPuesAdiós y ha asegurado que hizo la petición d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Olotí fletxa Olot
24 d'agost de 2017, 16.11 h

Tarragona m'esborrona.
I que faràs, JOSÉ FÉLIX? ELS TINDRÀS A CASA TEVA DE PENSIÓ?

TARRAGONA ÉS UNA CIUTAT MACA PER QUE SI. LLÀSTIMA QUE ESTIGUI HABITADA PER MOLTS FATXES QUE VIUEN "DEL CUPONET" I DE LA SEVA PENSIÓ DE "COLONOS" (JA NO PARLO DELS "MEAPILAS")


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
24 d'agost de 2017, 16.04 h

Aquest idiota te vocacio de Colau. Per mes que els llepis el cut si passa res et faran culpable de tot.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
fideli fletxa rdnes
24 d'agost de 2017, 15.50 h

Com que faran molt de soroll, no s'haurien de fer el Jocs....com la prohibició a la Diada, nen....apa, t'ho confites, col·laboracionista!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.