directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Podemos esbomba el sopar amb Junqueras en favor dels seus interessos

Filtre la trobada per tal de fer trontollar l'aliança entre el PDeCAT i ERC pocs dies abans del referèndum

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

ANÀLISI | Joan Puig @joanpuig - Diferents fonts consultades per directe!cat asseguren que la informació de El Confidencial té un biaix clarament favorable als interessos dels Comuns per tal de fer trontollar l'aliança entre PdEcat i ERC a un mes de referèndum. Membres de CSQP comentaven aquest matí joiosos als passadissos del Parlament que la trobada anava molt bé per posar nerviosos els socis de la coalició Junts pel Sí.
junqueras, pablo iglesias
La trobada entre Esquerra i Podemos

Comparteix
   


Etiquetes
Primer de tot, ja fa pudor de socarrim que l'exclusiva fos escrita i publicada abans que acabés el sopar quan ja s'estava explicant el suposat contingut de la trobada. L'interès de Junqueras es va centrar a intentar que els comuns es mullessin d'una vegada sobre la realització del referèndum i que Ada Colau es posés a disposició dels organitzadors de l'1-O. Ni Pablo Iglesias, ni Domènech van fer el mínim gest en aquest sentit, tirant pilotes fora, tal com ha pogut saber directe!cat. 
 
No es podia fer la informació completa sense que el sopar hagués finalitzat
 
Es demostra que Podemos li importa més l'estratègia que els acords i la filtració al digital espanyol ho confirma: els estaven esperant a la porta de casa de Jaume Roures per a fer la foto i es va publicar la notícia abans que el sopar acabés. 
 
Enric Juliana ho remata
 
Enric Juliana, el periodista amic de Pablo Iglesias i dels comuns ho remata amb un article a La Vanguardia amb l'interès de recuperar la tercera via, ja morta. Així mateix, la crònica de Juliana també beu d'una única font, la propera a Podemos.
 
Cal recordar que Juliana i Pablo Iglesias mantenen una cordial relació des de fa anys. De fet, el periodista va lloar desacomplexadament el projecte de Podemos abans de les eleccions espanyoles i va assistir al programa La Tuerka presentat pel mateix Iglesias.
 
Decepció republicana amb l'actitud de "pilotes fora" respecte al referèndum
 
Segons es desprèn de diverses fonts consultades, la representació independentista va entrar al sopar amb la sorpresa desagradable que els estaven esperant per una filtració interessada de Podemos, i en van sortir encara més decebuts davant l'actitud de Pablo Iglesias i del mateix Domènech respecte al referèndum. Cap compromís, pilotes fora i obsessionats amb el suport vital republicà per a una futura moció de censura a Rajoy amb el PSOE.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
mario fletxa Barna
30 d'agost de 2017, 09.19 h

#1 El Carallot com tu dius et desacredita com a comentarista i no penso llegir cap nota teva per difamador sense causa. Vergonya aliena per persones com tu.
CAROTISTA PER CONVICCIÓ I DEVOCIÓ ETERNA. VISCA LA REPÚBLICA CATALANA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
29 d'agost de 2017, 12.53 h

#7 Preparant el que? Sort que no us preocupa gens i que esteu segurs que no es votarà o bé que no sortirà el "Si", SORT!!!!!!, cada cop sou més lamentables, patètics, ridículs, infantils........si de debò sabessiu o bé que sortiria el "No" o bé que no hi haruía referèndum, ara mateix no us molestarieu gens pel tema, tot el contrari, en passarieu d'ell, com van fer els anglesos en el seu moment amb els escocesos


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
29 d'agost de 2017, 12.50 h

No ens ha de sorprendre això, els partits espanyols com Podemos busquen com jugar brut, s'en obliden però que això no els afovorirà la seva estratègia sinó ens al contrari, a més cada jugada bruta d'un partit espanyol acaba perjudicant més espanya, és a dir encara els enfonsa més o dit d'una altre manera, ells solets enfonsen el seu país.

De manera que ni cas, nosaltres a la nostra, ells ja s'ho faràn, és el seu problema


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
29 d'agost de 2017, 12.14 h

YA ESTAN PREPARANDO EL 2-o , SIN CONVERGENCIA, CLARO ESTA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
29 d'agost de 2017, 11.59 h

ELS COMUNS, FAN PENA, DE DIES SE SAP QUE SÓN RÈGIM, ESTAN DISPOSATS A DONAR TOT EL SUPORT PER MANTENIR LES ESTRUCTURES CREADES PER LA CRIMINALITAT FUNDACIONAL DEL REINO ESPANYOL.ADA COLAU AVIAT L'ABC, ,ESPAÑOLA DEL AÑO COM HO VA FER AMB JORDI PUJOL.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
mario fletxa Barna
29 d'agost de 2017, 10.34 h

Ai SENYOR DÉU quanta misèria!, els miserables són com són... ensenyen les misèries abans i després de proposar-les.
Us queda clar q amb els españoles no hi ha res a fer ?.
Una reflexió; amb el Tripartit va començar la DESCONEXIÓ de CATALUNYA o no? si...i SI amb el SR CAROD-ROVIRA precisament, quan va posar la seva VIDA POLÍTICA al costat de CATALUNYA. Si us hi fixeu, no ho ha fet ningú amb tanta vehemència, diligència, persistència i amor al País i la pàtria ( per ELL una sola,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
28 d'agost de 2017, 23.36 h

Doncs que no hi haguessin anat. Per cert hi era aquells comunista d'Olot tan antipàtic i anticatalà? Serà apasionant com els sectos zorocotroco d'ERC voldra fer un Trispartit....Mare meua...


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
28 d'agost de 2017, 21.04 h

NEEEENS..... S´HA DE TENIR MÉS MALA LLET AMB ELS espanols QUE NO SABEU COM SÓN ?????
CONY !!!! MALFIEU-VOS D´ELLS. Recordeu: Per als Catalans és igual un espanol d´esquerres, que un de dretes............ QUE US N´HEU OBLIDAT O QUÈ ???? MEMÒRIAAAAAAAAAAAAA


Valora aquest comentari:   votar positiu 37   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
28 d'agost de 2017, 20.28 h

NO t'està mig, JUNQUERES, PER FIXAR LA VISTA AMB ESPANOLES DE LA ESPAÑA PROFUNDA INVESTIDOS DE JUVENTUD, ENLLOC D'ANAR PER FEINA, TANT FEIXUGA COM ÉS LA D'ACONSEGUIR LA INDEPENDÈNCA,
No está hecha la miel para la boca del...iglesias. Dixit


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Fiodor fletxa BCN
28 d'agost de 2017, 20.12 h

Aquests pobrets dels Podemos i dels Comuns que volen atreure a ERC per a fer un tripartit, no deuen recordar que ERC després de ferf-ne, de tripartit, per poc no s'envà a la merda.

Doncs que sàpiguen que ERC sí que s'en recorda, però no cal patir, perquè en primer lloc ERC guanyaria unes eleccions, no l'hi calen tripartits, i en segon lloc ja no hi ha el "Carallot" davant de l'ERC per tornar a cagar-la estrepitosament.


Valora aquest comentari:   votar positiu 25   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.