directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Felip Puig respon Montilla que la manca d'escrúpols la va tenir el PSC 'tractant com va tractar Maragall'

Assegura que es va actuar 'amb correcció i prevenció' a l'hora de publicar l'entrevista

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha respost al president de la Generalitat, José Montilla, que la manca d'escrúpols la va tenir el PSC 'tractant com va tractar Maragall' i propiciant que 'ell mateix abandonés el seu partit'. Puig ho ha dit l'endemà que Montilla critiqués la manca 'd'escrúpols' de CDC per publicar una entrevista a Maragall al butlletí intern del partit, en la qual l'expresident aposta per Artur Mas com a nou cap de la Generalitat. Felip Puig ha dit també que les declaracions de Montilla 'denoten nerviosisme' perquè les reflexions de Maragall 'no són una flor d'estiu' sinó que es tracta d'un 'debat que està dins del PSC'.
felip puig, secretari general adjunt, cdc, convergència
Comparteix
   


Etiquetes
El dirigent de CDC ha assegurat que el partit va actuar 'amb correcció i prevenció' a l'hora de publicar l'entrevista de l'expresident Pasqual Maragall al butlletí 'MésCat', perquè va ser 'corregida i fins i tot autoritzada per Maragall, l'entorn i la família'. 'No va ser una entrevista feta amb nocturnitat', ha afegit.

Després que el president Montilla critiqués dimarts en una entrevista a Onda Cero la 'manca d'escrúpols' de CDC per haver publicat l'entrevista a Maragall 'en aquest moment', i de pronosticar que CiU practicaria 'molt joc brut', Felip Puig ha contestat que aquestes manifestacions 'intenten amagar' un 'debat dins el PSC'. En aquest sentit, s'ha referit a la notícia que s'ha conegut aquest dimecres de la marxa de Jaume Sobrequés del Partit dels Socialistes.

'S'està generant una polèmica que entra al moll de l'ós', ha dit Puig, una polèmica que 'porta personatges com Sobrequés' a dir que els socialistes no defensen visió de catalanitat i defensa del país. Això -ha continuat Puig- està generant nerviosisme', i 'les declaracions de Montilla ho delaten'.

250.000 votants entre CiU i PSC

En referència a les pròximes eleccions al Parlament, Felip Puig ha assegurat que el transvasament de vots més important se situa en les posicions de centre, amb una bossa d'uns 250.000 votants, segons les estadístiques, 'que poden estar pensant de canviar el vot del PSC a CiU'.

En aquest sentit, Puig ha llançat un missatge a aquest possibles votants, que podrien estar 'indecisos' per la 'suposada deriva sobiranista de CiU'. 'No farem res que no sigui de la complicitat i del gust de la majoria del país', ha assegurat. 'No anirem a la fractura del país', ha afegit.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.