directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC associa la marxa de Sobrequés amb la deriva independentista de CiU

Rocío Martínez-Sampere afirma que l'historiador 'fa temps que ha deixat de donar suport als elements que defineixen el socialisme català'

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La portaveu adjunt del PSC al Parlament, Rocío Martínez-Sampere, ha afirmat aquest dimecres que la decisió de l'històric dirigent Jaume Sobrequés de deixar el partit demostra que 'qui vol la independència se'n va a Convergència'. Martínez-Sampere ha volgut treure ferro a aquesta baixa a les files dels socialistes catalans, perquè 'fa temps que ha deixat de donar suport als dos elements centrals que defineixen el projecte del socialisme català, una visió de centre esquerra socialista i una visió del catalanisme federal'. La portaveu socialista ha afegit que, si l'opció de Sobrequés és un estat català, 'entenem que deixi de ser militant del PSC'.

Comparteix
   


Etiquetes
En una roda de premsa al Parlament, Martínez-Sampere ha constatat que ja fa temps que aquest hi ha un distanciament entre l'historiador i els socialistes catalans. 'Crec que no és nou que Sobrequés fa temps que ha deixat de donar suport als dos elements centrals que defineixen el projecte del socialisme català, una visió de centre-esquerra i progressita i una visió del catalanisme federal', ha dit. La portaveu adjunta del PSC  al Parlament també ha afegit que, si l'opció de Sobrequés és un estat per a Catalunya, 'no només respectem sinó que entenem que deixi de ser militant del partit'. 'L'únic que fa és constatar que qui vol la independència se'n va a Convergència', ha reblat.

Martínez-Sampere ha volgut deixar clar que no coneix 'de cap altra marxa per raons de defensar un catalanisme que defensa el conjunt del PSC'. En aquest sentit, ha insistit en negar que dins del partit hi hagi un 'sector catalanista' perquè 'el PSC és catalanista per definició'. A més, s'ha mostrat convençuda que un 'votant central' apostarà pel PSC, un partit que creu que és qui 'representa millor la centralitat'. 'No crec que en cap moment un votant de centre i catalanista en aquests moments pugui aposta per CiU', ha dit, ja que creu que és una formació que està sota una 'deriva radical'.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Tuies fletxa Reus
16 de setembre de 2010, 10.31 h

El contingut d'aquest comentari està ocult perquè ha estat considerat inapropiat pels lectors de directe!cat
Mostra'l


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
16 de setembre de 2010, 09.44 h

Quina arrogància aquests del PSC. Ells són els qui representen el "votant central"? S'hauran confós i volen dir el votant centralista. Què facin memòria aquests del PSC que a les passades eleccions a la Generalitat no van ser pas el partit més votat, i per tant el centre dels vots van anar a parar a CIU. El PSC porta tants anys governant a l'Ajuntament de Barcelona que és creuen que són una espècie de partit únic.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Sergi fletxa Barcelona
16 de setembre de 2010, 09.03 h

No tenen vergonya, però sembla que aquesta vegada s´han tret la màscara de catalanistes -que fa temps que ningú es creu-, per no perdre també els vots del Baix Llobregat. Patiran un daltabaix de caldeu, només espero que ciu no tingui majoria absoluta, perque si ara són sobiranistes, després ja no ho seran.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Manel fletxa Barcelona
16 de setembre de 2010, 08.59 h

#1 Quan els sociates acusen CiU de ser independentista, fan tant riure com quan els Siudadanos acusen el Montilla de ser nacionalista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
16 de setembre de 2010, 08.49 h

Deriva independentista de Ciu?. Aquesta estratègia només la fan servir els sociates i els peperos per preparar-se el camí cap a la sociovergència o la ppvergència segons bufi el vent que per alguna cosa Ciu, Psc-psoe i PP són part del bloc constitucionalista i la mateixa merda corrupta que només desitgen administrar la mini autonomia per tal de remenar les cireres i untar-se´n els dits. Més clar l´aigua. Ni un sol vot de cap català que estima Catalunya cap el bloc constitucionalista.... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.