directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 12:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Simó: 'Els socialistes s'equivoquen en allunyar-se del catalanisme polític'

Afirma que l'estratègia d'ERC ha estat dur els PSC cap al centre, però aquests 's'han desmelenat'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La portaveu d'ERC al Parlament, Anna Simó, ha considerat aquest dimecres que el PSC s'equivoca en allunyar-se del catalanisme polític. Després que l'exdirigent socialista Jaume Sobrequés anunciés que abandona la militància del PSC, Simó ha opinat que els socialistes cometen un 'error' abandonant la centralitat que suposa el catalanisme polític si volen aspirar a ser el primer partit de Catalunya. Simó ha recordat que l'estratègia d'ERC dels últims set anys ha estat precisament intentar dur els socialistes cap al centre, però el PSC 's'ha desmelenat' un cop ha vist que ERC 'està a punt de deixar de donar-li la mà i d'arrossegar-lo.
anna simó
Comparteix
   


Etiquetes
En roda de premsa al Parlament, Simó ha opinat que el PSC 's'equivoca fent un pas enrere respecte els passos que havia fet en els últims anys' cap al catalanisme polític. Segons la republicana, ERC ha intentat en els últims anys dur el PSC cap al centre, però el partit de José Montilla 's'ha desmelenat' en veure que els republicans 'estan a punt de deixar de donar-li la mà i d'arrossegar-lo'. Al seu parer, si el PSC vol aspirar a ser el primer partit de Catalunya, és un 'error' que estigui ara abandonant aquest centralitat que suposa el catalanisme polític, i està deixant a ERC l'espai del catalanisme d'esquerres al parlament.

Sobre la decisió de Sobrequés d'abandonar el PSC, Simó ha celebrat que segueixi treballant 'des d'on es trobi més còmode, i més si realment sembla que no té cap pressa per arribar a la independència', ja que dóna suport a Artur Mas de qui ha dit que 'sembla que li faci nosa que el centre de debat sigui un referèndum d'independència'. La portaveu d'ERC ha afegit però que ho entén tenint en compte que 'l'ambigüitat i el perfil baix és el terreny de joc on es troben més còmodes' els convergents.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.