directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 16:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

La tercera edició dels Premis Blocs Catalunya ja té finalistes

Més de 600 s'han inscrit al concurs · Els guanyadors s'anunciaran el proper 1 d'octubre

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'associació Stic.cat ja ha fet públics els webs finalistes de la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya. Dels més de 600 blogs que s'han inscrit al concurs, han passat a la final els deu que més han votat els usuaris a cada una de les deu categories diferents. Els usuaris de cada un dels blocs, que es divideixen en modalitats com corporatiu, cultura, educació, esports, audiovisual, gastronomia, literatura, noves tecnologies, política o personals, han votat de manera que cada cinc vots a favor d'un post es traduïa en un vot pel bloc. A partir d'ara, el jurat haurà d'escollir deu blogs (un per categoria) d'entre el centenar de finalistes. L'acte de lliurement serà l'1 d'octubre a Mataró.

Comparteix
   


Etiquetes
Els criteris de disseny, l'estructura, el contingut, la periodicitat de publicació i la interacció amb els lectors són els elements que hauran de valorar els membres del jurat, entre els quals hi ha la subdirectora de l'ACN, Anna Nogué. També formen part del jurat el president del Parlament, Ernest Benach; Albert Castellanos, president de Talència o Miquel Duran del Comissionat 2.0 de la Universitat de Girona.

El dia del lliurement de premis, el divendres 1 d'octubre, també s'organitzarà al matí la segona edició dels Premis Blocs Escolars, i a la tarda, una trobada de blocaires catalans i europeus. A més també es portaran a terme ponències sobre literatura i edició digital. Stic.cat considera 'un èxit de participació' el nombre de blocs que s'han inscrit en aquesta tercera edició. A més durant el període de votacions fins ara, el web dels Premis Blocs han rebut 178.065 visites, 697.867 pàgines vistes i una mitjana de 1979 visites al dia.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.