directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 08:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

La Guardia Civil emula els Borbons amb un vergonyós accident amb armes de foc

Demostra la seva preparació a pocs dies de l'1-O

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

Vergonyós i trist accident amb armes de foc a la Guarda Civil. Durant unes pràctiques de tir a Logronyo. Tot i que encara s'estan investigant els fets, ha transcendit que fins a 12 agents ha rebut impactes de projectils a diferents parts del cos possiblement a causa d'haver rebotat.
© Laura Cortés

Comparteix
   


Etiquetes
L'esperpèntic accident va passar divendres a la tarda on van resultar ferits 12 agents de la Guardia Civil per arma de foc mentre feien un curs de tir a Logronyo. Els agents participaven, al Polígon d'Experiències per a Forces Especials, en un curs d'ensinistrament per ingressar en el Grup Antiterrorista Rural de la Guàrdia Civil quan hi va haver l'accident amb arma de foc llarga.
 
Els dotze agents tenen, principalment, "ferides d'impacte de projectil o de fragments de projectil per rebot" a les extremitats superiors i inferiors i fins i tot alguns han hagut de rebre intervencions quirúrgiques. Afortunadament, però, "tots estan fora de perill".

Disparar-se per accident, una tradició molt borbònica

Cal recordar que l'abril del 2012, Felipe Juan Froilan, el nét gran dels Reis d'Espanya, fill de la infanta Elena i Jaime de Marichalar, va haver de ser ingressat per ser atès d'un tret al peu. El nen, de 13 anys, es trobava amb el seu pare fent exercicis de tir al pati de la finca familiar de Garrejo a Garray (Sòria) quan al moment menys pensat se li va disparar l'escopeta, una arma, a més, que no poden fer ús els menors. 
 
També un altre accident amb una pistola va acabar amb la vida de don Alfonso de Borbón, germà de Juan Carlos I. El drama va passar quan els dos nens estaven netejant una pistola de saló i la pistola es va disparar a la cara d'Alfonso, que va morir als pocs minuts. Això fou el 29 de març de 1956. Una mort que ha estat sempre envoltada de misteri, ja que l'únic testimoni dels fets, Juan Carlos, mai ha parlat públicament del que realment va succeir aquella tarda a Estoril.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
QUATRE BARRES fletxa II*II Republica Catalana II*II
10 de setembre de 2017, 01.00 h

#8



PREPARA EL "DODOTIS" PORQUE EL DIA 1-OCTUBRE,


LA CAGALERA TE VA A LLEGAR A LA JUNQUERA




Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
x fletxa x
9 de setembre de 2017, 22.35 h

#9 filldeputa


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
9 de setembre de 2017, 18.05 h


#7 ¡Cuantos errores, por Dios! DEMASIADOS ERRORES, señor Hecatonquiro. Los nazis a los que aludo no són ni los clientes de mi madre y de mis hermanas ni tan solo los guarros que después de aceptar mis 5€ SE NEGARON A METERMELA Y SE LARGARON CON LA PASTA SIN HABERME SATISFECHO. Y digo guarros en plural porque ya me ha pasado 7 veces.

A mi, mi papá, una tarde después de dejarme el culo como el cráter del Vesubio, me dijo que si algun dia los catalanes pretenden ejercer su derecho... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
9 de setembre de 2017, 18.02 h


#7 ¡Cuantos errores, por Dios! Los nazis a los que aludo no són ni los clientes de mi madre y de mis hermanas ni tan solo los guarros que después de aceptar mis 5€ SE NEGARON A METERMELA Y SE LARGARON CON LA PASTA SIN HABERME SATISFECHO. Y digo guarros en plural porque ya me ha pasado 7 veces.

A mi, mi papá, una tarde después de dejarme el culo como el cráter del Vesubio, me dijo que si algun dia los catalanes pretenden ejercer su derecho a la libre autodeterminación, aunque se... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Hecatonquiros Sauroctonos fletxa el que "liquida" sabandijas a cien manos.
9 de setembre de 2017, 17.44 h


#1 Esos nazis a los que con tanta fruición como necedad aludes, podrias decirme quienes son? Acaso son los gilipollas franquistas del PP , herederos del más castizo franquismo, es decir nazismo a la española? O quizá los neonazis de Ciudad-anos ? O tal vez los clientes del prostíbulo donde venden sus maltrechos y contrahechos cuerpos tu madre y tus hermanas, a las cuales todos los subsaharianos con hambre de mujer blanca les llenan el chichi de esperma por el módico precio de 3€ ?
Dino... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Manel del Pont fletxa Vilajuiga
9 de setembre de 2017, 15.53 h

- SSSorallitaaaaaaa ! , que nosequé oido que buSScabang unoSS papeleSS poCataluña hien todabia no aviang en contrado nada. SSi yo quiSSierancontrá algo noiria alamprenta, SSeria demaSSiadofaSSil. Yoiriaun lugar maSS deSSimulao, comon HogareSS deloSS JuvilaoSS, argun bar quetomen SSerbeSSa eSStrella, que no aparecen lo que no SSon.... Jopé, cuqui, que tanvieng oSSlo tienen quediSSir todo ! ...

- ¿..?. SSSfffff,...aagggSSS !!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
CASTELLER fletxa Tarragones
9 de setembre de 2017, 15.32 h

Trolls del digital digueu-li a la gc que les paperetes són dins dels ordinadors, i que les urnes les porten els firaires, que les reparteixen per a tot arreu. I vosaltres de cara a les impremtes.... Us falten unes bones ulleres d´augment.

On són les paperetes ja són al carrer, i si no pregunteu-los-hi als de Valls. Avui en portaven a les mans !!
.....Trolls podeu cantar allò de "Que los detengan, son unos mentirosos....

// // * // //


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
9 de setembre de 2017, 15.27 h

El país en alerta 4 per terrorisme i tota la corruptela del PP amagant la pasta a Suïssa i els picoletos buscant papers i urnes? Increïble! Els observadors que vagin prenent nota! Entre Corea del nord i espanya cap diferència.

PP organització criminal.
https://www.google.ad/?gws_rd=ssl#newwindow=1&q=pp+organizacion+criminal+juez
Les Clavegueres de l'Estat i les manipulacions informatives.
https://www.youtube.com/watch?v=MTwBZJplUK8
"Las cloacas de Interior”.
https://www.youtube.com/... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
QUERIDU NAZI aragoneses,–-QUERIDU NAZI spain-ratas–––– catalopitecus...............i d'altres .... fletxa TALIBANS ESPAÑOLISTAS ........ IMAMS DE UNA españa DESFETA.............JA PODEU DIR..............NO ENS CAMBIARÁN...!!
9 de setembre de 2017, 15.09 h

#1

El aprendizaje de Goebbels lo hiciste tu ....por esto tu pasión por lo nazi. Lástima que te cerraran la libreria Europa......


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
9 de setembre de 2017, 14.16 h

Querido nazi tomate la pastilla, tranquiliizate y empieza a buscar trabajo, porque este trabajo se te va a acabar pronto. La independencia de Catalunya ja és a prop.
Adeu siau.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.