directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 11:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Turull: "No hem de caure en cap provocació, per grossa que la facin"

Segons el conseller de la Presidència, el tuit sobre la impressió del material electoral volia demostrar a jutges i Guàrdia Civil que al segle 21 "no es poden posar portes al camp"

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

ACN Lleida .- El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Jordi Turull, ha fet una crida aquest diumenge a "no caure en cap provocació, per grossa que la facin", en referència amb els escorcolls de la Guàrdia Civil a la impremta de Constantí i al setmanari 'El Vallenc' de Valls. Segons Turull, "el que ha passat és inaudit" i considera que és un episodi que "moltíssima gent ens pensàvem que només coneixeríem pels llibres d'història o en documentals en blanc i negre". Paral·lelament, el conseller s'ha referit al tuit que va fer aquest dissabte la vespre sobre la impressió del material electoral des de la pàgina web del DOGC. Ha assegurat que no tenia la intenció d'animar la gent a imprimir-se les paperetes a casa sinó que volia demostrar a jutges i Guàrdia Civil que, al segle 21, "no es poden posar portes al camp". 
© Rafa Garrido

Comparteix
   


Etiquetes
El conseller insisteix que amb aquest missatge també volia transmetre que "el responsable de tot és el Govern de Catalunya, que el material oficial és públic, aquí el tenen, i tothom sap que prement una tecla s'imprimeix i ja està". Turull ha presidit l'acte institucional de la Generalitat amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya a Lleida al Turó de la Seu Vella.
 
Jordi Turull ha dit també que des del Govern ja han transmès el seu suport al director del setmanari Francesc Fàbregas, investigat com a col·laborador necessari dels suposats delictes de desobediència, prevaricació i malversació de cabals públics. També ha volgut posar en valor la reacció de la gent de Valls. "Crec que és la manera i l'actitud que s'ha de tenir aquest propers dies, defensar amb alegria, amb convicció, de manera pacífica, el dret que tenim els catalans a votar; no hem de caure en cap provocació per grossa que la facin, i la gent que visqui de manera joiosa i alegre aquest episodi de la història del nostre país".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
10 de setembre de 2017, 16.33 h

#2. El que se´ns proposa és fotre el camp de la Corrompuda AspaÑa, i en això tothom de Catalunya hi està d´acord, menys 4 fatxes i un parell de trolls que no saben on caure morts.
Per tant ho tenim molt clar el que volem, i com aconseguir-ho !


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
10 de setembre de 2017, 15.01 h

Tots els dictadors volen fer creure, als demòcrates, que votar és delicte.

Som-hi! Que només falten 20 dies pel Referèndum i la restauració de l'estat català serà un fet i ens podrem treure de sobre aquesta colla de bords d’una p.. vegada!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Enric fletxa Barcelona
10 de setembre de 2017, 14.04 h

Los que tenéis hijos pensad que se os está proponiendo una guerra de catalanes contra catalanes y que nunca vuestros hijos han vivido tan bien como ahora ¿Os vais a jugar su presente pon un porvenir que no sabéis si se cumplirá.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
CASTELLER fletxa Tarragonès
10 de setembre de 2017, 13.48 h

Ja tenim 30.000 voluntaris pel 1-O.
Que vingui qui vulgui a molestar que els donarem 30.000 raons i explicacions. AMB EL FUTUR DELS CATALANS JA NO HI JUGARAN MÉS. HEM DIT PROU I SI FA FALTA MÉS GENT, EN POSAREM TOTA LA QUE FACI FALTA !!!
1.000.000 O 2.000.000, LA GENT QUE VULGUEU !!!

TOTS SOM 1-O, TOTS SOM CATALANS !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.