directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 15:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

(Vídeo) Comín a Sánchez: “No t’atreveixis a posar-te Maragall a la boca. Som aquí perquè us vau carregar el seu projecte”

El conseller exigeix a l’Estat que “tregui les seves brutes mans dels recursos dels catalans” i erigeix l’independentisme en “l’hereu de la lluita del PSUC per la democràcia”

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

ACN Castelldefels .- El conseller de Salut, Toni Comín, ha participat aquest diumenge al vespre a un acte d’ERC pel ‘sí’ al referèndum de l’1-O a Castelldefels. Comín ha recordat la seva militància al socialisme català i ha aprofitat el seu discurs per retreure al líder del PSOE, Pedro Sánchez, que hagi volgut posar l’expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall, al seu argumentari a la festa de la rosa del PSC. “Ha tingut la barra de posar-se el nom de Pasqual Maragall a la boca. No t’atreveixis! Estem on estem perquè vosaltres us vau carregar el projecte de Pasqual Maragall. Quina vergonya!”, ha dit en un parlament abrandat. En aquest sentit, Comín ha recordat que amb l’Estatut, Maragall va “intentar que Catalunya tingués unes institucions que les deixessin una mica en pau”. I ha comparat aquell ideal amb l’anunci del govern espanyol de controlar les finances de la Generalitat. “Senyors de la casta espanyola, traieu les vostres mans de les nostres institucions. Traieu les teves brutes mans dels meus recursos i deixeu que els posem al servei dels ciutadans”, ha sentenciat.

Comparteix
   


Etiquetes
Toni Comín, que ha parlat junt al diputat d’ERC al Congrés Gabriel Rufián i davant unes 300 persones, ha insistit que, degut a les pressions de l’Estat per impedir l’1-O, “això va de democràcia”. Recordant el pas del seu pare, Alfons Comín, pel PSUC, el conseller ha erigit l’actual moviment independentista en “hereu” de “la mateixa lluita” que la que protagonitzava gent com el seu pare. “La del PSUC era la lluita per la democràcia, i avui els continuadors de la lluita per la democràcia som nosaltres, perquè defensem la democràcia, la llibertat d’expressió, la llibertat de reunió, la llibertat de premsa”, ha dit, tot afegint que “els mateixos que volien portar a la presó –al seu pare- són els que envien al Govern un advertiment”.
 
A més, ha tingut dures paraules per al portaveu de CSQP al Parlament, Joan Coscubiela, recordant el moment que, enmig del debat d ela llei de transitorietat, va ser aplaudit pels diputats del PPC i Cs al crit de “democràcia”. “Els perseguirà tota la vida el fantasma dels hereus del franquisme aplaudint a un dels seus. Els perseguirà tota la vida aquesta imatge. Quan aplaudeix el PP parlant de democràcia, vol dir que passa alguna cosa molt greu”, ha conclòs.   
 

 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
M. Barjau fletxa Barcelona
19 de setembre de 2017, 23.30 h

En Felip Barjau, fundador a l'exili del PSC estaria al costat d'en Comín


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
................. fletxa :::::::::::::::::::::::
19 de setembre de 2017, 00.55 h

#6 pobre cagarret


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
18 de setembre de 2017, 20.05 h

#4 Somos los otros catalanes: los que cuando vamos a manifestaciones nos comportamos como personas civilizadas, los que nunca colocaremos ninguna bandera en el balcón; somos tranquilos, tolerantes, trabajadores, pacíficos, discretos y amigos de nuestros amigos; queremos tener salud, amor y trabajo, como todo el mundo; creemos en la familia y en el esfuerzo personal y no en la donación y subvención para conseguir las cosas; amamos la paz y la libertad.
Aborrecemos la corrupción, la violenci... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
QUERIDU NAZI aragoneses,–-QUERIDU NAZI spain-ratas–––– catalopitecus...............i d'altres .... fletxa TALIBANS ESPAÑOLISTAS ........ IMAMS DE UNA españa DESFETA.............JA PODEU DIR..............NO ENS CAMBIARÁN...!!
18 de setembre de 2017, 11.17 h

#2

Encara que canviïs de nick, aragoneses, tens la costum de repetir, repetir i repetir els mateixos textos. FALTA DE ARGUMENTS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
18 de setembre de 2017, 07.25 h



#2

No em sorprèn la teva conducta, mico que voldries ser català i no ho ets, la teva conducta de no respondre als meus arguments i continuar repetint les mentides intencionades que va publicar "El Periódico".


No em sorprèn perquè sé que els que teniu la desgràcia d'haver nascut de mare prostituta i pare pedòfil mai no heu tingut ningú que us ensenyi a comportar-vos amb ètica i a diferenciar el bé del mal.


Així que, en primer lloc vull fer-te saber el meu menyspreu, no pas pe... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
QUATRE BARRES fletxa II*II Republica Catalana II*II
17 de setembre de 2017, 22.47 h

#2




QUE AVORRIU LA VIOLENCIA ?


SI SOU FILLS i NETS DELS ASSASINS FRANQUISTES

ETS UN POBRE GARRULOPITECUS, NOMES SERVEIXES

PER LLEPAR EL CULS DE LES MONES ESPAÑATAS.

CATALANOFOBIC DE MERDA




1-OCTUBRE VICTORIA ESPATERRANT DEL "SI" AMB UN 64% DELS VOTS


2-OCTUBRE.............................DUI !!!







BYE BYE SPANISH BASTARDS













Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
17 de setembre de 2017, 22.17 h

Somos los otros catalanes: los que cuando vamos a manifestaciones nos comportamos como personas civilizadas, los que nunca colocaremos ninguna bandera en el balcón; somos tranquilos, tolerantes, trabajadores, pacíficos, discretos y amigos de nuestros amigos; queremos tener salud, amor y trabajo, como todo el mundo; creemos en la familia y en el esfuerzo personal y no en la donación y subvención para conseguir las cosas; amamos la paz y la libertad.
Aborrecemos la corrupción, la violencia, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
QUERIDU NAZI aragoneses,–-QUERIDU NAZI spain-ratas–––– catalopitecus...............i d'altres .... fletxa TALIBANS ESPAÑOLISTAS ........ IMAMS DE UNA españa DESFETA.............JA PODEU DIR..............NO ENS CAMBIARÁN...!!
17 de setembre de 2017, 21.10 h



NO HI HA DUBTE, LES SEVES BRUTES MANS.....LA SEVA BRUTA BOCA....EL SEU BRUT CERVELL I LAS SEVES BRUTES BUTXAQUES.......


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.