directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 04:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC carrega contra Sobrequés per defensar posicions 'de la dreta reaccionària'

L'exmilitant socialista assegurava que el PSOE és una hipoteca per als seus companys catalans

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El parlamentari del PSC Daniel Font ha replicat aquest dijous a l'històric exdirigent dels socialistes Jaume Sobrequés que 'el PSC ha estat, és i continuarà sent la garantia del catalanisme polític i la catalanitat'. Els socialistes catalans han reaccionat així a unes declaracions de Sobrequés en una entrevista a l'ACN, quan ha dit que l'aliança amb el PSOE és una 'hipoteca' per al PSC, ja que li resta 'credibilitat catalanista', tot i que també li aporti 'rèdits electorals'. En aquest context, el PSC ha carregat contra Sobrequés al declarar que les declaracions que ha fet 's'emmarquen en les posicions de la dreta reaccionària'.

Comparteix
   


Etiquetes
En un comunicat, el PSC ha afirmat que Sobrequés 'es confon en l'anàlisi que fa de l'actitud del president de la Generalitat, José Montilla i el PSC', ja que les declaracions que ha fet 's'emmarquen en les posicions de la dreta reaccionària del nostre entorn, que consisteixen a reconèixer el patriotisme d'alguns i a negar el dels altres en funció dels seus interessos'. Font creu que en aquestes posicions 'hi ha una discriminació' i és que 'són patriotes els que estan amb ells i no ho són aquells que no hi col·laboren'.

En aquest sentit, el representant del PSC ha declarat que el seu partit 'és l'única opció política que és capaç de representar tota la societat sobre una base de cohesió social, unitat civil i corresponsabilització de la catalanitat'. 'Cap altra força té aquesta capacitat perquè són forces de part, que impliquen confrontació social sistemàtica, i no estan en condicions de ser eix del catalanisme polític', ha explicat.

Font ha destacat que 'Sobrequés, com a historiador, hauria de saber que la història del segle XIX i XX ens dóna lliçons molt importants sobre els plantejaments de la dreta que ara representa'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4 Eduard Pertíñez
17 de setembre de 2010, 12.40 h

Quan un trenta per cent dels impostos que paga cada català no tornen mai a Catalunya, no importa gens si qui t'ha de treure de l'expoli és de dretes o d'esquerres. Allà on s'equivoca en Sobrequés és en pensar que CiU ens treurà de l'expol·li si no és que SCI, RCat i ERC tenen molts vots.
Ara, cada familia de classe mitja-mitja baixa paga CADA DIA a Madrid un impost revolucionari d'entre 60 i 100 Euros. Què creieu que els hauria d'importar més als votants? Les polítiques de dretes o e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Manel fletxa Barcelona
17 de setembre de 2010, 12.36 h

#2 No et preocupis, que els sociates ja estan amortitzats, i estan a punt de fer el pitjor resultat de la seva història. Ara el risc és que el PP sigui la tercera força i que repeteixi el Majestic amb CiU, amb la frenada i marxa enrera del procés cap a la independència que això comportaria, com van frenar la reforma de l'estaut el 1999.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
f fletxa .
17 de setembre de 2010, 12.30 h

Quins collons tenen aquests del PSC, ells que s'han convertit en un partit immovilista vers cap canvi del seu status-quo, del seu poder, conservador, contrari al progrés, ço reaccionari.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
17 de setembre de 2010, 09.40 h

Si el PSC ha de ser "la garantia del catalanisme polítiv i la catalnitat" anem llestos. Per a mi el que ha entrat en una via reaccionaria és el PSC que no vol que la societat avanci. El PSC no pot acuar a ningú de ser de dretes quan aquest partit està fent clares polítiques de dretes amb retallades de sous, prestacions socials i afavorir als qui més tenen com l'hotel Millet. Per això faré Vaga, per anar contra la política de dretes i reaccionària del PSC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.