directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 15:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Referèndum sobre la independència doble fletxa

Cop d'efecte de Comín: assumeix la presidència dels CAP per garantir el dret de vot dels treballadors

El conseller de Salut també posa al capdavant d'entitats com l'ICS o el SEM

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El conseller de Salut, Antoni Comín, ha assumit la presidència de tots els consorcis i entitats públiques del sector sanitari pocs dies abans de l'1-O.

Comparteix
   


Etiquetes
Segons han explicat a l'ACN fonts del Departament de Salut, la mesura es pren per garantir el dret de vot dels treballadors sanitaris aquell dia i no té a veure amb el fet que alguns centres d'assistència primària (CAP) siguin centres de votació el dia del referèndum.

Comín ha assumit la presidència de 29 consorcis o entitats públiques, entre les quals també hi ha l'Institut Català de la Salut (ICS), el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) o el Banc de Sang i Teixits.
 
Així, segons fonts de Salut, l'objectiu d'aquesta mesura passa perquè Comín sigui l'últim responsable dels permisos que es donin al personal sanitari que aquell dia hagi de treballar per poder anar a votar. El relleu al capdavant dels consorcis i les entitats es va fer efectiu fa dos o tres dies.

Nous membres designats
 
Una de les entitats afectades, per exemple, és el Consorci Sanitari de Terrassa. La resolució signada per Comín el passat 22 de setembre, a la qual ha tingut l'ACN, Comín passa a ser nomenat president del Consell Rector, i substitueix a cinc membres representants de la Generalitat, Manuel Balcells, Concepció Cabanes, Modest Custodio, Lluís Franch i Pilar Magrinyà.

Entre els nous membres designats, destaca el director del Servei Català de la Salut (CatSalut), David Elvira, o el subdirector, Josep Maria Argimon.
 
Aquest és un pas similar al que fa unes setmanes va fer la consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí, que es va posar al capdavant del Consorci d'Educació de Barcelona poques setmanes abans de la celebració del referèndum i en ple debat dels locals on es podria votar a la capital catalana.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
27 de setembre de 2017, 17.56 h




#1


Estàs parlant del 9N , sí, però SUBNORMAL, has de dir que es del 9N de fa TRES ANYS !!!!

. . .i TAMBÉ HAURIES DE DIR QUE MOLTA GENT GRAN INDEPENDENTSTA PERÒ ENCARA AMB POR, NO VAREN GOSAR ANAR A VOTAR, IGUAL QUE PASSARÀ EL 1 OCTUBRE PER CULPA DE LA REPRESSIÓ DEL GOVERN DEL PARTIT FRANQUISTA al qual tu i una colla de fills de meuca com tu pertanyeu.



Bejota = l'exemple més clar de que tots els PPancastellanistes són una colla de TARATS MENTALS, IMPRESENTABLEMENT IGNORANTS ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
BEJOTA fletxa bcn
27 de setembre de 2017, 17.30 h

9-N .Llamada potencialmente a votar es de 6.228.531 personas. Teniendo en cuenta este censo, orientativo, habría votado un 37,02%.

Este es el escrutinio:
· -Sí-Sí: (1.861.753 votos).
· -Sí-No: 10,07% (232.182 votos).
· -Sí-En blanco: 0,97% (22.466 votos).
· -No: 4,54% (104.772 votos)
N.B. QUE NO RECORDEU? QUIN ESTAT HO HAGUÉS PERMÉS?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.