directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 22:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras: "Amb la superació de la por comença el camí de la llibertat"

Discurs èpic i engrescador del vicepresident de la Generalitat

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Oriol Junqueras s'ha adreçat avui a la multitud d'independentistes que omplia tot el passeig de les fonts de Montjuïc. Amb un discurs èpic, carregat d'emoció i passió, el vicepresident de la Generalitat de Catalunya ha assegurat que de cara al referèndum s'ha de "superar la por perquè així comença el camí de la llibertat".
oriol junqueras
Oriol Junqueras
© Marc Puig / directe!cat

Comparteix
   


Etiquetes
Junqueras ha començat donant les gràcies a tota la societat catalana. També ha assegurat que els catalans no estan ni se senten sols. Ha demanat un aplaudiment pels que van ser detinguts i ha agraït les mostres de suport de la gent en la seva defensa. "El 20 de setembre ens va fer entendre que la nostra causa és la de la democràcia, la justícia i la dignitat" ha entonat a viva veu entre aplaudiments.
 
També hi ha hagut moment per a la reflexió: "ens han posat moltes traves i dificultats però hem après que en la superació de cada repte som més forts i estem més units i el món ens mira amb més simpatia".
 
Àdhuc, ha mostrat el seu tarannà d'historiador amb una frase contundent: "Som fruit de moltes derrotes però som la llavor de totes les victòries". Però també hi ha hagut mots d'emoció: "gràcies per haver començat a ser lliures, perquè ens hem alliberat de les pors. Amb la superació de la por comença el camí de la llibertat."
 
De car al referèndum ha recordat, per acabar: "Ara hem de treballar i persistir amb serenitat i amb fermesa. Si estem aquí, és per construir un món millor pels nostres fills i néts, persistiu catalans!".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
dont stop me now fletxa stop me? how?
30 de setembre de 2017, 12.24 h

#3 filldeputa


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
30 de setembre de 2017, 11.01 h

ANIMO QUE YA FALTA POCO, YA TENEMOS LOS CUBOS DE PLASTICO DE LOS CHINOS CON LOS MILES DE VOTOS YA DENTRO, LAS PAPELETAS DEL IKEA, EN TV3 DARAN "EL PATRIOTA" Y "BRAVEHEART", EN SUPER 3 ,MARATON DE SUPERCAT Y A PARTIR DEL DOMINGO POR LA NOCHE, PROCLAMAS DE "ja hem guanyat", "aixo no ho atura ni Deu", etc etc PERO NI DIU NI ELECCIONES, SIMPEMENTE IR TIRANDO DEL CARRO SENTADOS EN SUS POLTRONAS Y PIDIENDO 18 MESES MAS PARA . . . QUIEN SABE QUE OTRA ENGANYIFA. A PARTIR DE LA MEDIANOCHE DEL DOMINGO PO... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
joddi fletxa Barcelona
30 de setembre de 2017, 10.50 h

El perquè els catalans estem molt orgullosos de ser-ho i defensem la nostre cultura i la identitat amb ungles i dents

Fa 303 anys, Barcelona sucumbia a l'atac dels exèrcits franco-espanyols comandats per l'aristòcrata anglès James Fitz-James Stuart , primer duc de Berwick
.
Abandonada pels seus aliats, Catalunya no tenia cap opció de victòria davant la coalició franco-espanyola. Malgrat això, l'heroica defensa dels catalans havia resistit els atacs i el setge des del 25 de juliol,malgr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
30 de setembre de 2017, 00.39 h




Sí, potser sí que entre gent de més de 80 anys encara hi hagi por perquè poden recordar una mica el final del "pronunciamiento militar" de Franco, el "grolioso meneamiento nacional del 18 de julio verne"


Però crec que les generacions que varen néixer després del 1945 o 50, de por ja no en tenen ni rastre, al menys la immensa majoria, perquè sempre hi poden haver TIMORATS d'aquells que els francesos defineixen com "IL A PEUR DES MOUCHES" . . .


Jo diria que la força motriu que h... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.