directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 23:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] Així passen la nit els pares i mares i exalumnes per custodiar una escola de Barcelona

Comença l'ocupació pacífica dels col·legis públics que esdevindran els centres electorals per garantir l'obertura l'1-O

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese - Associacions de pares i mares i persones voluntàries a títol individual han començat a ocupar de manera pacífica les escoles que seran col·legi electoral el pròxim 1 d'octubre en el referèndum d'autodeterminació de Catalunya. directe!cat ha visitat l'Escola Tabor per saber com hi passaran la nit.
escola tobar, obrim escoles
Escola Tabor a Barcelona
© Gerard Sesé

Comparteix
   


Etiquetes
Les ocupacions han començat tan bon punt han acabat les classes regulars i a bona part dels centres s'han creat comissions de treball per organitzar activitats durant tot el cap de setmana de forma ininterrompuda per poder mantenir els centres oberts fins al diumenge a les nou del matí, hora en què comença la votació de la consulta.
 
Els Mossos s'han personat a alguns centres a comprovar si l'activitat que s'hi fa té relació amb l'1-O, però de moment, no s'ha registrat cap incident. A l'escola que ha visitat directe!cat, l'Escola Tabor de Barcelona entre el Clot i la Sagrada Família, ens han explicat que la policia catalana havia pres acte de la situació al col·legi i havia marxat.
 
En moltes escoles, veïns, pares, mestres i alumnes s'han quedat a passar la nit i l'Escola Tabor n'és un exemple. Ja tenen a punt el menjar i els utensilis imprescindibles per a passar-hi la nit. Entre les dotze de la nit i dos quarts d'una, no ha parat d'arribar gent, que eren aplaudits. Sobretot joves exalumnes i veïns i amics de la zona. Per demà tenen preparades moltes activitats i fan una crida a la ciutadania a participar-hi.
 
Reunits en rotllana en petites cadires la fan petar mentre passen l'estona. Comenten l'actualitat política i qüestions d'organització, les activitats i els grups de comunicació de les xarxes que usen per a coordinar-se.
 
En aquest vídeo es pot veure com viuen la primera nit a l'Escola Tabor.
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
30 de setembre de 2017, 10.59 h

TOT EL POBLE CATALÀ, EL VELL, EL NOU I EL IMMIGRANTS RECENTS, ESTÀ DEMOSTRAT UN MAGNÍFIC TREMP CÍVIC, AMB DIGNITAT, DEMOCRÀCIA, ÉS LA GARANTIA COMPLETA QUE ASSOLIREM EL RETORN HISTÒRIC DELS DRETS ARRABASSATS AMB TERRORISME BORBÒNIC, I LA REPÚBLICA CATALANA FARÀ UNA SOCIETAT DE FUTUR DE PROGRÉS. SEREM SOLIDARIS DEL POBLE ESPANYOL DEMÒCRATA, QUE ENS DONEN SUPORT A SEGÓVIA, MADRID, (CANTEN L'ESTACA) A MARINALEDA L'ÚNIC POBLE COMBATENT EL FEUDALISME A ANDALUSIA, AMB UNA GRAN ESTELAD... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
30 de setembre de 2017, 10.16 h

ANIMO QUE YA FALTA POCO, YA TENEMOS LOS CUBOS DE PLASTICO DE LOS CHINOS, LAS PAPELETAS DEL IKEA, EN TV3 DARAN "EL PATRIOTA" Y "BRAVEHEART", EN SUPER 3 ,MARATON DE SUPERCAT Y A PARTIR DEL DOMINGO POR LA NOCHE, PROCLAMAS DE "ja hem guanyat", "aixo no ho atura ni Deu", etc etc PERO NI DIU NI ELECCIONES, SIMPEMENTE IR TIRANDO DEL CARRO SENTADOS EN SUS POLTRONAS Y PIDIENDO 18 MESES MAS PARA . . . QUIEN SABE QUE OTRA ENGANYIFA. A PARTIR DE LA MEDIANOCHE DEL DOMINGO PODEIS EMPEZAR YA A TOMAR LAS DOSIS... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
30 de setembre de 2017, 10.00 h


Yo tambien he pasado la noche en vela como un vulgar centinela sin una puta candela que ilumine la tela de mi pijama ensangrentado, ensangrentado como si fuera la sacrosanta rojigualda, porque el pijama es amarillo, y la sangre ... bueno, ya sabeis de qué color es la sangre.

Y encima de no poder dormir, me dolian mis ALMORRANAS SANGRANTES, de manera que yo me cgagaba en todo lo vivo y o muerto, pero, eso sí, conservando el amor patrio con el que esta henchido mi corazon.

Y cuando el dolo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Andrea fletxa Salou
30 de setembre de 2017, 09.43 h

Jo sempre ho he dit, l'UE no es democràtica, només els preocupa els seus interesos, jo no hi voldria sapigue res de l'UE, que s'en vagin a freixir esparrecs. no són gent de fiar,són gent del PP, com Rajoy, ja hem fan fastic.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
30 de setembre de 2017, 07.23 h

Quatre ferits a Manlleu per trets de balins davant una seu electoral de l'1-O. Els trets s'han efectuat des d'un edifici situat davant del col·legi, seu electoral de l'1-O .
Quatre persones han resultat ferides lleus aquest divendres a la nit a Manlleu (Osona) després que algú els hagi disparat trets de balins des d'un edifici situat al davant del col·legi Puig Agut. Les quatre persones formen part del Comitè de Defensa del Referèndum de Manlleu, grup auto-organitzat que vetlla perquè el... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.