directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Trapero, Cuixart i Sánchez, citats a declarar per un possible delicte de sedició

Jordi Sánchez: "l'Estat ha embogit, definitivament"

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

L'Audiència Nacional va obrir diligències la setmana passada per l'actuació davant la Conselleria d'Ensenyament. Jordi Sánchez, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha confirmat que dues hores després del discurs del rei van rebre la citació, que titlla de "barbaritat".
© Pere Fransesch

Comparteix
   


Etiquetes
Segons ha avançat el digital El Español, l'Audiència Nacional ha citat a declarar aquest divendres el Major dels Mossos, Josep Lluis Trapero, el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart i el de l'ANC, Jordi Sánchez.
 
Estan citats com a investigats per un possible delicte de sedició. Segons el mateix digital, el Major dels Mossos és citat per la seva possible responsabilitat del "setge que van patir els agents de la Guardia Civil el passat dia 20" durant els registres a la Conselleria d'Economia.
 
Els responsables de les entitats sobiranistes, l'Audiència Nacional els atribueix la responsabilitat de donar ordres a la ciutadania de continuar davant la Conselleria d'Economia "impedint als agents sortir de l'edifici", segons l'atestat que cita el digital. 
 
En declaracions a Catalunya Ràdio, Sánchez, no confirma si aniran a l'Audiència Nacional aquest divendres. "És una bogeria", diu el president de l'ANC, que afirma que "estem davant d'una operació d'estat" perquè el rei "va obrir la caixa de les porres i la supressió de l'autogovern".
 
Sánchez, una vegada més, ha agraït el suport de la ciutadania que "ens fa ser un país guanyador". I sentencia que en aquest procés judicial, posaran "tota la força i confiança".





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Neus fletxa girona
5 d'octubre de 2017, 14.04 h

Que no sigui una trampa per engarjolar-los i retenir-los a Madrid. Ells estan convençuts que si treuen del mig els nostres caps la gent es sentirà orfe i sense objectius. Crec que apart i al mateix moment volen també empresonar en Puigdemont i la Forcadell. No ho hem de permetre!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
BEJOTA fletxa bcn
4 d'octubre de 2017, 12.15 h

The Wall Street Journal (WSJ) ha criticado el 1-O y ha pedido al presidente del Gobierno español, Mariano Rajoy, que evite “caer más en la trampa que los separatistas están tratando de tender”.El periódico subraya el carácter “ilegal” de la consulta y acusa a los separatistas de buscar ahora “negociaciones para resolver la crisis que ellos crearon”.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.