directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 15:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Investiguen un jutge per criticar el "terrorisme policial" de l'1-O

Federico Vidal va enviar un missatge a altres jutges i magistrats on els preguntava si farien "com sa Borbònica Majestat i ens mirarem al melic per no perdre la plaça".

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

ACN Barcelona.- El promotor de l'Acció Disciplinària del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) ha acordat aquest dijous obrir diligències informatives al titular del jutjat contenciós número 17 de Barcelona, Federico Vidal, que va enviar un missatge restringit a altres jutges i magistrats on criticava el "terrorisme policial" de l'1-O. El jutge també es preguntava si faran "com sa Borbònica Majestat i ens mirarem al melic per no perdre la plaça". 
Una imatge de la violència exercida per la policia espanyola durant l'1-O
Una imatge de la violència exercida per la policia espanyola durant l'1-O

Comparteix
   


Etiquetes
Segons el missatge enviat a través d'un correu electrònic del poder judicial, Vidal pregunta si "ningú té res a dir sobre el terrorisme policial que sí vam patir a Catalunya. Ni sobre els 890 ferits que han provocat els terroristes uniformats?", continua, "ni sobre els 2,3 milions de persones que es van sentir coaccionades, insultades i menystingudes per voler votar? De debò que no hi ha res a dir?". 

El jutge segueix el seu missatge amb una referència a Felip VI: "Fem com sa Borbònica Majestat i ens mirem el melic per no perdre la plaça o ens enfrontem amb la dura realitat de forma valenta, on sí que haurem d'atendre problemes de veritat". Vidal acaba el missatge dient que no vol mantenir "cap debat sobre la qüestió" i que no respondrà.

El promotor de l'Acció Disciplinària del Consell General del Poder Judicial assegura haver tingut coneixement dels fets a través dels mitjans i que, un cop acrediti la seva veracitat, determinarà "si existeix alguna infracció disciplinària". El magistrat ja ha estat notificat de l'obertura de les diligències informatives, segons ha assegurat el CGPJ.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Emili fletxa Terrassa
6 d'octubre de 2017, 09.59 h

Ens diu el titular: Investiguen un jutge per criticar el "terrorisme policial" de l'1-O Federico Vidal va enviar un missatge a altres jutges i magistrats on els preguntava si farien "com sa Borbònica Majestat i ens mirarem al melic per no perdre la plaça".

Retorna una mica la meva tranquil·litat interior en veure que encara queden jutges justs i imparcials amb sentit de justícia igualitària. Moltes gràcies senyor Federico Vidal, amb tots els meus respectes i agraïment.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
5 d'octubre de 2017, 22.32 h

TODA LA MENTIRA DE HERIDOS SE HA VENIDO ABAJO, LA LOCA DE LAS TETAS, EL ANCIANO MUERTO POR INFARTO, LA ABUELA APALEADA, LOS NIÑOS APORREADOS.
TODA LA PROPAGANDA DESCUBIERTA, EN EUROPA LO SABEN.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Dema m' afeitaras fletxa Que avui es massa tard.
5 d'octubre de 2017, 21.47 h

No es cap malatia cerebral.es l 'elit franquista que defensa el seu status...han guanyat moltes batalles a la democracia.amb la seva transició, Ell fan el seu teatre crean la il•lusió d'una democracia ficticia. Quan el poble
es rebela i deixen de tenir por..llavores deixen les apariencies a part i ensenyen la seva vertadera naturalesa feixista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
5 d'octubre de 2017, 21.18 h

Crec que han atacat el web de racocatala.cat


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
5 d'octubre de 2017, 20.27 h




L'estuPPidesa del govern esPPanyol i dels seus "paniaguados" no m'estranya, fa tants anys que la conec que ja no m'impressiona.


Però els darrers temps estic notant com els creix el DESVERGONYIMENT, que sempre han tingut, però que ara se'ls estè disparant.


Serà una malaltia cerebral? serà alguna misteriosa malaltia venèrea de transmissió anal? . . . esperem que es descobreixi aviat la causa.





Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.