directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Solidaritat Catalana exigeix a PSC, PP i Ciutadans que condemnin l'atac espanyolista al míting de Cervera

Denuncien la impunitat que gaudeixen aquells que defensen violentament la unitat d'Espanya

Comentaris 45  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 14 vots )
carregant Carregant

L'atac espanyolista contra el míting de Solidaritat Catalana celebrat aquest dissabte a Cervera ha provocat una reacció airada dels responsables del partit independentista. L'endemà de l'atac, Uriel Bertran i Alfons López Tena han exigit la condemna de l'agressió per part de PP, PSC i Ciutadans, els partits catalans que segons ells 'comparteixen amb els terroristes l'objectiu de la unitat d'Espanya'. També han lamentat que ni la Fiscalia ni l'Audiència Nacional espanyola hagin fet res per intentar aclarir l'agressió. Tena i Bertran han advertit que l'absència de conmdena de la violència per parts dels partits unionistes és causa d'il·legalització, segons la Llei de Partits espanyola.

Comparteix
   


Etiquetes
En un comunicat enviat a la premsa, exigeixen a les autoritats espanyoles una 'ràpida investigació policial' per tal de detenir i identificar els agressors, així com l'actuació tant de la Fiscalia General de l'Estat espanyol, que hauria d'actuar per garantir 'la democràcia, les llibertats i la seguretat de les persones', així com de l'Audiència Nacional espanyola, que hauria de 'jutjar i condemnar els autors, còmplices i encobridors de l’atemptat terrorista i l’eradicació de les organitzacions terroristes espanyolistes'.

Per últim, defensen 'que condemnin el terrorisme espanyolista i la violència al servei de la unitat d’Espanya els srs. Zapatero, Rajoy, Montilla, Sánchez-Camacho i Rivera, i dels partits polítics PP, PSC, PSOE i C’s, que comparteixen amb els terroristes l’objectiu polític d’impedir la independència de Catalunya'. En aquest sentit, recorden que 'la Llei [de partits] és igual per tothom', i per tant exigeixen que s'apliqui, si cal, per il·legalitzar els partits que no condemnin l'atac, i per garantir que els independentistes també gaudeixin de 'plena protecció de l'Estat de Dret front la violència terrorista dels partidaris de la unitat d'Espanya'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#45
yo mismo fletxa Berga
21 de setembre de 2010, 18.40 h

Vaig escriere en castellà per veure com es la gent que escriu per aqui!!I ya veig com sou.No voleu devatir cap cuestio, nomès puseu lo que us interesà.Cremar l'estelada es delicte aun que la llei degui que no es una bandera constitucional.Ara bè no sembreu tant de odi.Les persones son persones no vulguis per ningu el que no vols per tu!!visca Catalunya y vuestra ignorancia!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Quim fletxa PPCC.
21 de setembre de 2010, 00.45 h

Al desgraciat aquest que ha signat amb diferents noms i diferents llocs però que tota l´hora és el mateix ni cas. És un fill de puta, NO és català, igual com els de la seva corda falangista perpero-ciutanitos. Són uns fills de puta, no són catalans. Visca Catalunya Lliure!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
Som i serem! fletxa Tordera
20 de setembre de 2010, 23.21 h

#35 I tu que ets de Ses illes parles en l`idioma imposat? I com goses dir que la senyera no siginifica res?! Desgraciat incult!! La repugnant bandera espanyola sí que no significa res, caracul! i del himne espanyol, es pot dir el mateix. I aixó de "miles i miles de banderas españolas quemadas" ho has somiat, no? Perque als països catalans ha sigut just a l`inrevés... la senyera sí que l`han cremat i prohibit... i el nostre idioma perseguit. Et tindria que donar vergonya!!
I als que van... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
el timbaler fletxa el bruc
20 de setembre de 2010, 22.07 h

#33 El tema no es l'inmigracio, es l'inmigracio amb incapacitat d'adaptacio, l'inmigracio que es creu amb dret a insultar-nos; a dir-nos en quina llengua hem de parlar i pensar a la nostra terra o que no bordem i parlem en cristia; es l'inmigracio que no respecta la cultura, l'historia, els costums, ni res de la terra on va.
Aquest es el problema, en conec d'inmigrants que s'estimen a Catalunya i lluitarien per ella. Pero hi ha uns quants que provoquen i enverinen. Aqui no obliguem a ningu a q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
el timbaler fletxa el bruc
20 de setembre de 2010, 21.28 h

#31 Tota la rao.
Tenim molta feina a fer, tots a votar a formacions independentistes.
Visca Catalunya lliure||*||


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
el timbaler fletxa el bruc
20 de setembre de 2010, 21.21 h

#28 A veure, que no se si us falta un bull, o si tot i sabent llegir (gracies a la terra que odieu...per cert)no en teniu comprensio lectora o be la mala llet, l'odi i la frustracio no us deixa fer ni dir res mes que bestieses incongruents.
Mira, les banderes esppañolas son l'identitat d'una nacio imperialista, macabra, espoliadora, rancia... son en si mateixes la mostra de que encara ens tenen trapitjats. Son banderes estrangeres i sense cap rao de esser a Catalunya.
La Senyera es la bandera ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
20 de setembre de 2010, 20.03 h

Si es vol acabar amb l'espoli de veritat, només hi ha un camí i aquest, no es pas ni l'estatutet ni el federalisme ni el concert de la pantoja ni barallar-nos.

Alguna persona sap quin és el camí o encara no!

Va, vinga! Deixeu-nos de cullonades i anem per feina! Només cal votar a partits que vulguin la Llibertat i que siguem el proper estat, el quart, d'Europa. Més fàcil impossible!!*!!

Visca la Democràcia!
Visca la Constitució Catalana!
Visca la Llibertat!
Visca Catalunya Estat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
manel fletxa Barcelona
20 de setembre de 2010, 19.28 h

Com a acte terrorista seria bastant patètic: cremar una bandera i que no et vegi ningú. Més aviat sembla sospitós que no estigui completament cremada, perquè es vegi clarament que és una estelada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
20 de setembre de 2010, 19.21 h

Jo us proposo a tots els lectors i a tots els qui participem de bona fe en els fòrums d'aquest diari, debatent i de vegada emprenyant-nos estre nosaltres mateixos que: A tots aquests comentaris d'aquesta gentussa nascuda en femers, que més a més ens ensenyen i mostren notòriament el seu anticatalanisme, que ens insulten i que ens falten al nostre respecte personal, i no solament el personal sinó que també als nostres símbols, no els fem cas. NO ELS FEM CAS, perquè el què cerquen és pr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
20 de setembre de 2010, 19.10 h

#24 Vostè té o ha tingut mai dignitat, si és que sap que és o què vol dir aquesta paraula ????.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.