directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 03:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El periodista Vicent Sanchis, escollit vicepresident d'Òmnium Cultural

Actualment és president del Consell Editorial de l'AVUI

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president del Consell Editorial de l'AVUI i director de continguts del Grup Cultura 03, Vicent Sanchis, ha estat escollit aquest dissabte vicepresident d'Òmnium Cultural. Els socis d'Òmnium Cultural han fet efectiva l'elecció dels càrrecs de vicepresidència primera, secretaria i deu vocalies, el mandat dels quals serà de quatre anys, i l'elecció de dues vocalies vacants, càrrecs que són escollits per a un període de dos anys. Vicent Sanchis ha obtingut 1.098 vots.
vicent sanchis
Comparteix
   

Vicent Sanchis, que encapçalava la candidatura conjunta que pretenia seguir la línia de treball de l'actual president Jordi Porta, ha estat escollit vicepresident d'Òmnium Cultural. La resta de membres d'aquesta candidatura han estat també escollits, excepte Jordi Foz, que optava a la vocalia número 19. En el seu lloc, ha sortit elegit Joan Camps, un soci de l'entitat que es presentava a títol individual. D'aquesta manera, Oleguer Serra ha renovat el seu càrrec com a secretari d'Òmnium i entre els vocals s'hi troben membres que es presentaven per primer cop a la junta directiva d'Òmnium com són Alfons López Tena, Carles Cuní i Muriel Casals.

Les eleccions s'han celebrat al llarg d'aquest matí, entre les deu del matí i les dues del migdia, amb una afluència constant d'electors. A les set del vespre en Assemblea General Ordinària a la seu nacional s'ha aprovat l'acta de les eleccions.

Jordi Porta ha fet referència a la candidatura a la qual donava suport, comentant que per convertir Òmnium Cultural en l'entitat de referència del catalanisme civil, es presentava una candidatura independent que integra diferents sensibilitats, trajectòries personals i associatives i una àmplia representació tant territorial com intergeneracional. Porta ha destacat que la participació en aquestes eleccions ha sigut bona i ha volgut destacar també l'increment en més de mil socis en aquests últims tres mesos que ha fet Òmnium Cultural.

Jordi Porta ha explicat que presentaran en assemblea el balanç del 2007 i el projecte pel 2008 en què es continuarà, segons Porta, en la línia dels cinc eixos fonamentals que es va decidir ara fa un any des d'Òmnium Cultural. El primer és el creixement social, un segon eix fa referència a un nou model d'organització territorial amb més implantació d'Òmnium Cultural, el tercer són els projectes de referència com és la nit de Santa Llucia, el programa 'Acabem' amb vista a la cohesió social i la festa de la Llibertat.

Un quart eix fa referència a incrementar la influència social i política d'Òmnium Cultural i, finalment, un cinquè punt principal és un sistema de finançament que permeti més aportacions pròpies.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
jordi fletxa l'h
31 de març de 2008, 15.24 h

si tinguessim molts sanchís en aquests país,segurament tindriem un altre país!!
Maria,no siguis sectària i suma forces que ja ens golejen!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Maria fletxa vidaliserra@gmail.comBCN
31 de març de 2008, 14.04 h

Un altre conver frustrat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.