directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 07:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

FedEx obre un nou centre d'operacions a Catalunya

La companyia se suma a les empreses que no s'han deixat intimidar per l'estratègia de la por de l'Estat espanyol

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

La companyia de transport FedEx ha obert un nou centre d'operacions terrestre a la Zona Franca de Barcelona. Segons ha informat aquest divendres en un comunicat, amb una superfície de de 16.905 metres quadrats, el nou centre d'operacions donarà feina a 280 persones i enllaçarà la capital catalana amb la resta d'Europa.
 
 
El logo de l'empresa FedEx
El logo de l'empresa FedEx

Comparteix
   


Etiquetes
Així, la companyia s'ha sumat a altres empreses que no s'han deixat intimidar per l'estratègia de la por de l'Estat espanyol, que està impulsant la fugida d'empreses de Catalunya. 

Seat desmenteix els rumors de trasllat de Catalunya
 
El fabricant d'automòbils Seat ha assegurat aquest divendres que el trasllat de la seva seu social de Barcelona a Madrid per la situació que es viu a  Catalunya és un "rumor". En declaracions a l'agència Efe, un portaveu de la marca del Grup Volkswagen ha afirmat que la "companyia segueix de prop" com se succeeixen les coses a Catalunya després del referèndum del passat 1 d'octubre però encara "és molt aviat per fer valoracions" sobre el que "pugui passar o no en el futur". 

Mango i Abertis no es plantegen abandonar Catalunya

L'empresa Mango tampoc té sobre la taula la idea d'abandonar Catalunya, i no s'ho ha plantejat. Té la seu a Barcelona,  13.400 empleats i més de 2.700 botigues en més de 100 països.

Pel que fa a Abertis, el grup d'infraestructures tampoc es planteja cap canvi. De fet, fonts de la companyia han assegurat a Efe que el trasllat de la seu "no està ara sobre la taula" i que la decisió de CaixaBank de traslladar al País Valencià la seva seu tampoc hauria de provocar-los tot i que cotitzi a l'entitat bancària,  ja que el tipus de negoci és molt diferent.

 
Grup Miquel, amb seu a Vilamalla, no s'ha plantejat tampoc marxar de Catalunya canviant la seva seu social però està analitzant l'evolució política "dia a dia". Des de l'empresa gironina insisteixen que, de moment, no hi ha res decidit. El grup empresarial, propietat del gegant asiàtic Bright Food des del 2015, és líder en la distribució alimentària a l'estat espanyol i va tancar l'exercici de 2016 amb una facturació de 1.053 MEUR. Compta amb una plantilla de 2.300 treballadors.

 
 
 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
BEJOTA fletxa bcn
7 d'octubre de 2017, 15.44 h

Agbar també trasllada la seva seu social a Madrid.


El grup que controla la societat que gestiona les aigües de Barcelona se suma a les grans corporacions catalanes que mouen el domicili general de Catalunya.

N.B. ON ÉS EL NEGOCI?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
7 d'octubre de 2017, 15.04 h

EL ASALTAPISCINAS OS ESCONDE LAS MANIFESTACIONES EN TODA ESPAÑA DE ESTE MEDUIODIA AL IGUAL QUE LO HACE LA CAVERNA MEDIATICA NAZI.


LA LOGICA NAZI (contradictio in terminis) ES QUE LOS BANCOS NO SE VAN A ESPAÑA SE VAN A LOS PAISES CATALANES (SIC) JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA . otro favor que españa debera a los bancos, gas natural,agbar,codorniu,freixednet,catalan occidente,etc etc.

LAS RETIRADAS DE FONDOS NO PARARAN HASTA QUE ACABEN COMO EL POPULAR.

AH, AIGüES DE BARCELONA MUD... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
7 d'octubre de 2017, 10.58 h


EL DINER TAMBÈ SAP VEURE ON ELS HI ES MES INTERESSANT , PER LOGÍSTICA, PER TREBALL, PER SERIETAT I PER LA DISPOSICIÓ DEL NOSTRE PAIS AL MAPA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
6 d'octubre de 2017, 23.50 h





L'economia catalana va vent en popa, malgrat els ESCARAFALLS CARRINCLONS de subnormalets com l'analfabet bejota.


Els 44 MILIOS d'euros que cada dia ens ROBA DESCARADAMENT i PER LA CARA l'estat esPPanyol, són molt més importants que els impostos que paguen la dotzena d'empreses que puguin cedir al XANTATGE del govern franquista per treure-les fora de Catalunya.


El FEIXISME governamental de Madrid ha provat de fer-nos por des de que l'independentisme va creixer vertiginosament dels ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.