directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 20:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El grup de líders internacionals The Elders tem que l'Estat perdi els valors assumits a la democràcia

La DI ens obre la porta al reconeixament internacional

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- El grup de líders internacionals que formen The Elders –Els Majors en anglès- han demanat "diàleg" i una "resolució pacífica" del conflicte català. L'entitat -fundada per Nelson Mandela i de la qual formen part Kofi Annan, Ban Ki-Moon, Marti Ahtisaari, Gro Harlem Brundtland, Jimmy Carter o Desmond Tutu-, ha mostrat la seva "profunda preocupació" davant la recent "confrontació violenta" a Catalunya i ha reclamat a "totes dues parts" a buscar una "pacífica resolució" del conflicte "a través del diàleg". 
the elders, comunitat internacional
The Elders foto del 2013

Comparteix
   


Etiquetes
En aquest sentit, han reclamat a les "dues parts" que deixin d'utilitzar llenguatge i accions "divisives" i "incendiàries". The Elders assegura haver "aplaudit" el "progrés" efectuat per l'Estat espanyol des de la transició democràtica l'any 1975 i creu que aquest "assoliment" no pot ser "posat en risc". "El potencial econòmic i les repercussions socials d'una prolongada crisi no han de ser subestimades", apunten en un comunicat.
 
"La crisi constitucional que està apareixent a Espanya demana consulta i no confrontació. Reclamo al govern espanyol i al govern regional de Catalunya que renovin el seu compromís de resoldre el conflicte a través del diàleg. Han de trobar una sortida pacífica a aquesta crisi", ha assegurat l'actual president del grup, l'exsecretari general de les nacions Unides, Kofi Annan.

 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Dema m' afeitaras fletxa Que avui es massa tard.
9 d'octubre de 2017, 01.40 h

Quina democracia? La vigilafa? Apa ba...no fem riure, tot hom sap que ni un sol feixista a estat condemnat a espanya, continuen al poder sense cap tipus de problema..la transicion va rentar la cara al franquisme i prou , ningu a Europa i el mon, s'ha preocupat de perseguir als autors de milions de assassinats a espanya , els jutges que ho han intentat dintre de l "estat espanyol, han estat separats de la carrera judicial.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
8 d'octubre de 2017, 16.52 h




Benvolguts i respectats membres de l'organització internacional The Elders:


Com és natural admiro molt el vostre treball en defensa dels drets humans en aquest món brutalment sacsejat per les escomeses feixistes dels bojos que no respecten res.


Però, amb gran sentiment i no obstant, el cor a la mà, cal que us digui que en aquest cas us heu equivocat.


Us puc ben garantir al 100% que l'estat esPPanyol NO PERDRÀ en força temps la sèrie de valors que conformen la ideologia DEMOCR... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.