directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 14:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ICV i el Partit Antitaurí trenquen les negociacions i concorreran per separat a les eleccions del 28-N

El PACMA ha rebutjat el número 12 de la llista

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Partit Antitaurí Contra el Maltracte Animal (PACMA) concorrerà sol a les eleccions al Parlament, tot i les negociacions que havien mantingut amb ICV per presentar-se en la mateixa llista. Segons ha explicat la portaveu parlamentària d'ICV, Dolors Camats, l'oferta dels ecosocialistes 'no ha respost les expectatives' del PACMA. Camats ha remarcat que s'havia arribat a parlar del número 12 de la llista electoral. El partit animalista afegeix en un comunicat que la proposta final 'no satisfeia alguns punts bàsics' en les seves exigències des que van començar les converses, com ara 'un lloc elegible a la llista' de Barcelona i la 'presència de les sigles i logotip del PACMA a les paperetes'.
dolors camats, icv-euia
Comparteix
   


Etiquetes
Dolors Camats ha considerat aquest dilluns que l'oferta d'ICV era 'raonable', i que el lloc a la llista era 'factible' i 'entrava dins la lògica de les dues organitzacions'. Tot i així, finalment la proposta 'no ha respost a les expectatives' del partit animalista i això ha impedit que qualli l'acord electoral.

La dirigent ecosocialista ha assegurat que ICV havia ofert el número dotze en la llista electoral, cosa que no ha estat suficient per als animalistes. En un comunitat, el PACMA indica que 'no s'han pogut consensuar els objectius mínims' que volia aquest partit, entre els quals exigien 'un lloc elegible a la llista electoral a la província de Barcelona, la presència de les sigles i el logotip de PACMA a les paperetes electorals i la possibilitat de fer arribar a l'electorat un missatge de respecte integral dels Drets dels Animals'.

Tot i així, Camats ha assegurat que els dos partits continuaran treballant plegats i que ICV traslladarà al Congrés les iniciatives dels animalistes, com també les d'altres entitats d'aquest caire. En tot cas, s'ha postulat com 'la veu al Parlament, al Congrés i al Parlament Europeu' de la defensa dels drets dels animals.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.