directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 23:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC demana als partits que es comprometin a no utilitzar electoralment la immigració

Tal com fixen els compromisos del Pacte Nacional sobre el tema

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha emplaçat aquest dilluns a tots els partits catalans a subscriure explícitament el compromís 42 del Pacte Nacional per a la Immigració que estableix que no es farà un ús partidista de la immigració. ERC respon així a l'ofensiva 'espúria' del PP contra els nouvinguts. En aquest sentit, ha avisat que el PP només vol 'provocar' per crear una 'fractura social' a Catalunya, ja sigui amb la immigració o amb la llengua. A més, ha lamentat que és un 'exemple de mala salut cívica i política' que un partit com el PP 'busqui les emocions' en període preelectoral 'a partir de l'odi cap al més pobre, cap a tot allò que és diferent, només per esgarrapar un grapat de vots'.
immigració
Comparteix
   


Etiquetes
En roda de premsa després de la reunió de la permanent nacional del partit ampliada a membres del Govern Ridao ha deixat ben clar que ERC no pretén que no es debati sobre immigració, sinó que es faci 'de manera ordenada i racional'.

Ha fet una crida a 'no caure en les provocacions del PP' que 'només busca fracturar i dividir la societat catalana', que ha definit com a 'societat convivencial i d'integració' A més, ha afegit que el PP 'no el més adequat per donar lliçons sobre com ordenar fluxos migratoris', perquè després de governar a l'Estat 'va deixar 750.000 irregulars a tot l'Estat i a Catalunya 250.000', mentre ara en queden 80.000, segons dades de la Conselleria d'Acció Social i Ciutadania. En aquest sentit, ha reivindicat la feina feta pel Govern amb el concurs de CiU.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
atlasac fletxa Vila-real
21 de setembre de 2010, 11.13 h

AIXO MATEIX em van dir el dia que jo vaig anar a donar-m´hi d´alta, que era un XENOFOB- RACISTA-etc. van tenir la barra de presentar-nos dos forasters que parlaven català, però mentres l´estona que jo vaig estar al carrer esperant-los els vaig contar els que carlaven en castellà... més de cent...vaig dir com el malaguanyat Labordeta "ALA A LA MIERDA" i vaig fotre al camp.
Justa la FUSTA!!. Una cosa es certa, tot el que no sigui faborable als d´allà és dolent o està penalitzat, fà 30... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Quim fletxa PPCC.
21 de setembre de 2010, 00.33 h

Els partits feixistes PP, ciutanitos i plataforma ja fa temps que juguem a treure profit de la xenofòbia i els prejudicis a la immigració això pel que fa a Catalunya perquè pel que fa a espanya, allà treuen profit d´atiar l´odi contra catalans i bascos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
20 de setembre de 2010, 19.23 h

Lamentablement l'obra del TC torna a recaure a Catalunya, ara sobre la llei d'acollida, que assegurava l'intagració dels immigrants en català...


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.