directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 02:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Referèndum sobre la independència doble fletxa

Domènech assegura estar en contra de "les mesures repressives" del Gobierno

El portaveu d'En Comú Podem alerta Rajoy que si no aposta pel diàleg treballaran per "fer-lo fora"

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El portaveu d'En Comú Podem al Congrés, Xavier Domènech, insisteix a mantenir la via del diàleg "passi el que passi" aquesta tarda al Parlament, on compareix el president, Carles Puigdemont, per explicar com aplica els resultats de l'1-O.
Primer pla del coordinador general de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, després de la reunió de la coordinadora nacional
Primer pla del coordinador general de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, després de la reunió de la coordinadora nacional
© Jordi Bataller

Comparteix
   


Etiquetes
Segons Domènech, declarar la independència és "un error" però també alerta Rajoy que "les mesures repressives" no solucionaran el problema.

De fet, creu que aquestes mesures "són part del problema que ha provocat la situació actual"."Si s'aplica el 155 i es suspèn l'autonomia o es fan eleccions és pensar en una victòria per avui però una derrota per demà", afirma Domènech.

Malgrat insistir en la via del diàleg i la mediació, el portaveu afirma que si Rajoy "continua amagant-se darrere de jutges i policies" caldrà passar de la interpel·lació al diàleg "a treballar per fer-los fora". També ha criticat la "indefinició" del PSOE en la qüestió catalana.

Clara aposta pel diàleg
 
La formació aposta per la via del diàleg per resoldre la situació política a Catalunya i, per tant, s'oposa tant a la DUI com també a "mesures repressives" per aturar els plans de la Generalitat, ja sigui l'aplicació de l'article 155 per suspendre l'autonomia de Catalunya o el 116 per a declarar l'estat d'excepció.
 
Domènech també ha criticat el PSOE perquè, segons valora, hi ha una part del partit que aposta pel diàleg però que, a la vegada, els socialistes també donen suport a les "mesures repressives" que planteja aplicar el govern de Rajoy. "El PSOE s'ha de definir ja", ha manifestat.
 
El grup de Podem al Congrés presenta aquesta tarda una moció al ple on demana, entre d'altres, que el govern espanyol no apliqui ni el 155 ni l'estat d'excepció, malgrat que finalment hi hagi DUI.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Gentil fletxa Ripollès
12 d'octubre de 2017, 10.52 h

Doncs Domenech que ho demostri i que es posi al costat de Puigdemon, les paraules se les emporta el vent, ara és el moment dels fets.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
11 d'octubre de 2017, 11.52 h

DOMÈNECH. COLAU, IGLESIAS, US ASSEMBLEU MASSA ALS PODERS FÀCTICS ESPANYOLS (I ELS CATALANS QUE SI APUNTEN), PER NO PARLAR DE LA COLÒNIA CATALANA D'ESPANYA RECONEGUDA PER LA BIBLIOTECA NACIONAL, ON MARCA ESPANYA, I CATALUNYA, I TOTA LA CONFEDERACIÓ QUE VAN DESTRUIR, COM ANNEXIONADA I ASSIMILADA. LLUITEU CONTRA LA REPÚBLICA CATALANA, BRANDANT UNA FORMULA VOSTRA PER UN REFERÈNDUM ACORDAT, AMB QUI! AMB DÉU? I MARINALEDA, VENCENT EL FEUDALISME A ANDALUSIA, US VAN BÉ ELS TERRATINENTS COM AL... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
JCV fletxa Sta. Cristina d'Aro
10 d'octubre de 2017, 17.47 h

Vós, Domènech i tots els seus, han demostrat ser uns hipòcrites, falsaris i mercenaris d'espanya. No tenen ideologia ni dignitat. Per la seva cobdícia de poder, de figurar i de sortir a les fotos. amb la vostra actuació i quasi invisible posició sobre el què passa i ha passat a Catalunya, us fa ser uns traïdors. Vós, els que són com Vós i aquells que pensen com Vós, podeu anar a la merda.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.