directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

L'escandalosa cobertura de les televisions espanyoles de la violència feixista a València

Antena3 es va referir als feixistes com "un grup de ciutadans amb banderes espanyoles"

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Ahir, la manifestació del Nou d'Octubre a València va ser enfosquida i denigrada per la violència de grups feixistes contra manifestants pacífics al carrer, mentre la policia espanyola no va fer res per a evitar-ho. Imatges on es veia clarament la brutalitat dels feixistes van inundar les xarxes socials, però no van ser suficient per a que les televisions espanyoles condemnessin els atacs feixistes. De fet, moltes cadenes -pública i privades- de l'Estat van equiparar els grups de feixistes violents i els grups d'independentistes víctimes de la seva violència i que només intentaven expressar una idea de manera pacífica. Fins i tot, en algunes ocasions, no van dubtar a culpar els manifestants de tot el que estava passant. 


 
Una captura de pantalla del Twitter d'Antena 3
Una captura de pantalla del Twitter d'Antena 3

Comparteix
   


Etiquetes
La cadena Antena 3 va fer una piulada que ho exemplifica a la perfeccció on va posar al mateix nivell "manifestants afins a l'independentisme" i "un grup de ciutadans amb banderes espanyoles". 




Durant el dia, van anar canviant la seva versió però no va ser fins les nou de la nit que van informar que es tractava d'una "contramanifestació d'ultradreta". Amb tot, el seu llenguatge encara pretèn amagar la realitat del que estava passant a València. 




Mentrestant, a la televisió pública de l'Estat espanyol (TVE) parlaven d'enfrontaments entre uns i altres sense diferenciar entre agressors feixistes i agredits pacífics. El mateix van fer a La Sexta, tot i veure en directe la violència dels ultres: van decidir tallar la connexió justificant-ho per estar en horari protegit. 

D'altra banda, Telecinco i Cuatro culpaven "la situació política a Catalunya" de la violència feixista als carrers de València. "Indepedentistes catalans, fonamentalment de la CUP i d’ERC, han aparegut en la tradicional marxa del dia de la comunitat valenciana. La seva presència no era autoritzada, tampoc la de grups ultres que es van col·locar al seu costat", deia Pedro Piqueras als informatius. Al seu torn, el delegat del govern espanyol al País Valencià, Juan Carlos Moragues, ha possat la guinda del pastís condemnant aquest dimarts els "enfrontaments puntuals" d'ahir. 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
catalunya lliure fletxa catalunya lliure
11 d'octubre de 2017, 17.47 h

#2 filldeputa


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
QUERIDO NA ZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
10 d'octubre de 2017, 18.44 h

a todo lider internacional que se le consulta niega estar hablando con el puigtonton y mientras tanto el grupo de junts pel 3% s´estomaca con el Grupo de los piojosos de la CUP



HOY EL PSIQUIATRA OS PERMITE DOBLAR LA DOSIS DE VALIUM Y FORTASEC


LA VAIS A NECESITAR EN EL CENIT DE LA FRUSTRACION DIFERIDA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
10 d'octubre de 2017, 15.57 h

avui es un gran dia TOTS AMB EL NOSTRE PRESIDENT , TOTS AMB EL NOSTRE PAIS , DECLARACIO D'INDEPENDENCIA , VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.