directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 15:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Turull alerta que es constituirà la república si l'Estat aplica el 155

"Ara és el gobierno qui ha de dir si accepta el diàleg o no"

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El portaveu del govern, Jordi Turull, ha afirmat aquest matí que li toca al gobierno dir si accepta el diàleg després de la proposta de Puigdemont d'obrir un procés de negociació mentre manté suspesa la independència. Però en cas que es posi en marxa el 155, Turull avisa que se serà conseqüent amb el compromís de proclamar la república. 
El conseller de Presidència i portaveu del Govern, Jordi Turull, en el moment que signa la declaració de República Catalana, el 10 d'Octubre
El conseller de Presidència i portaveu del Govern, Jordi Turull, en el moment que signa la declaració de República Catalana, el 10 d'Octubre
© Júlia Pérez

Comparteix
   


Etiquetes
Turull ha fet aquestes declaracions a Catalunya Ràdio al mateix moment que estava reunit el Consell de Ministres a Madrid per decidir quines mesures aplicar en resposta al discurs de Puigdemont.
 
En aquest sentit, el portaveu del govern, ha constatat que si el gobierno aplica l'article 155, "significarà que no hi ha voluntat de diàleg" per part de l'executiu i serà conseqüent amb el compromís de constituir la república catalana.

Ha reafirmat també que, per part del govern de la Generalitat, ha quedat clara la predisposició a la negociació, i ha assegurat que "no farà falta esperar setmanes" per saber si aquesta voluntat és recíproca.

Una hora d'espera
 
El conseller de Presidència ha confirmat que el retard de la compareixença va ser provocat per alguna "trucada d'últim moment" i per les discrepàncies amb la CUP, que no compartia alguns elements, d'última hora, de la declaració del president de la Generalitat.
 
Tot i això, ha negat problemes amb la formació anticapitalista perquè "el sentit de transcendència s'imposa sempre" i els ha demanat que no posin terminis de temps al diàleg, tot i que aquest "no és indefinit en el temps", ha matisat.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
13 d'octubre de 2017, 12.04 h

TURULL, CAL FER-HO AMB URGÈNCIA, LA PROCLAMACIÓ I L'EFICÀCIA DEMÀ MATEIX, L'ESTAT DEL REINO, ENS TRACTARÀ AMB LA MATEIXA FÚRIA NAZI, QUE HEM PATIT I TENEN A DISPOSICIÓ, PER COMPLAURE ELS SEUS INSTINTS CRIMINALS, QUE PORTEN EXECUTANT SOBRE CATALUNYA I TOTA LA CONFEDERACIÓ DE SEGLES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
11 d'octubre de 2017, 11.51 h

https://www.youtube.com/watch?v=EpJznTBuh88

Europe Fail


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.