directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 23:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Més de 100 ajuntaments del país obren aquest 12-O perquè no tenen res a celebrar

La majoria dóna llibertat d'elecció als seus treballadors

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Almenys 110 ajuntaments d'arreu de Catalunya obriran les portes aquest dijous 12 d'octubre, dia en què se celebra la Festa de la Hispanitat i que està assenyalat com a festiu al calendari laboral anual. Ho faran com a mesura de protesta per l'actitud del govern espanyol a l'entorn del procés sobiranista de Catalunya, i en especial per les càrregues policials contra la ciutadania del país durant el referèndum d'autodeterminació que van deixar 893 ferits.
© @govern

Comparteix
   


Etiquetes
L'Ajuntament de Badalona tornarà a obrir portes però amb un format diferent. Com l'any passat, el govern municipal vol visualitzar el desacord amb la celebració i organitza al llarg del matí una 'jornada de portes obertes' per explicar a la ciutadania com és el funcionament intern de l'administració pública.

L'alcalde d'Arenys de Munt (Maresme), Joan Rabasseda, per exemple, ha convocat tots els regidors a una reunió el dia de la Hispanitat per analitzar l'1-O i fer un homenatge a Lluís Companys.
 
D'altra banda, el consistori de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) també obrirà aquest 12 d'octubre. L'equip de govern municipal continuarà amb la seva agenda de treball. Es reunirà la junta de govern i quan s'acabi els regidors visitaran alguns dels barris del municipi per reunir-se amb entitats i associacions.
 
A Berga, els membres de l'equip de govern (CUP) han traslladat la proposta al personal laboral del consistori perquè decideixin si se sumen a la iniciativa de no celebrar el dia de la Hispanitat. Es tracta d'una mesura que els regidors cupaires van implantar a principis de legislatura per mostrar el seu rebuig al dia de la Hispanitat i perquè consideren que aquesta festivitat "no els representa".

Més de 40 ajuntaments de les comarques gironines treballaran avui. És el cas de Girona, Salt, Figueres i Torroella de Montgrí. Alguns consistoris funcionaran amb normalitat i s'hi podrà fer tràmits i d'altres ho faran a porta tancada amb els càrrecs electes. 
 
Alcaldes i regidors de les principals ciutats del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre també treballaran el 12-O. Molts ajuntaments donen llibertat d'elecció als seus treballadors per decidir si celebren la festivitat d'aquest dijous, com per exemple Tortosa, Amposta, Móra d'Ebre i Gandesa.
 
Badalona i Manresa tampoc commemoraran la festivitat del 12-O i obriran les portes aquest dijous. A Ponent, una cinquantena d'ajuntaments governats per ERC obriran portes com un dia laboral normal.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
12 d'octubre de 2017, 11.45 h

Tots aquells que van fer vaga el dia 4, poden anar a treballar avui, com a dia recuperat i de passada, fer que la celebració del dia de la "Espantà" i de la patrona del Penemérito Cuerpo de la Porra Civil, sigui ben galdós.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
12 d'octubre de 2017, 11.00 h



Res a celebrar......CON SU PAN SE LO COMAN......


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Treballador fletxa barceloní
12 d'octubre de 2017, 10.12 h

També han obert bastantes botigues i empreses....
I és que avui és el dia de l´Extermini Indígena perpetrat per Espanya. Què hem de celebrar doncs ? Res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH !! !! !! !! fletxa HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH !! !! !! !!
12 d'octubre de 2017, 10.10 h





#1


Una der les característiques dels catalans és que no escoltem els "consells" ni les "sug·gerències" d'ANALFABETS que ni tan sols sabeu escriure HACIENDA amb hac o COARTAR sense hac intercalada.


De manera que els teus analfabets consells te'ls pots fotre per allà mateix per on t'introdueixes el consolador talla XXXXXL que va comprar la teva mare per quan tornava deprostituir-se a la carretera però volia més moviment per a la seva bruta i infectada vulva.



Ep! . . . ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
QUERIDO NA ZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
12 d'octubre de 2017, 09.56 h

QUERIDOS NAZIS ME VOY DE PUENTE Y OS DEJO UNOS CONSEJOS PARA QUE SUPEREIS ESTOS DIAS QUE EL PUIGTONTON OS ESTA HACIENDO PASAR.

- NO VEIAS HOY EL DESFILE DE LAS FUERZAS ARMADAS. OS PUEDEN ENTRAR DIARREAS QUE NI EL FORTASEC LOGRE ATAJAR.

- SEGUID TOMANDO LAS DOSIS HABITUALES DE VALIUM, NO LA DOBLE DE LA NOCHE DEL PARLAMENTO REGIONAL CATALAN DONDE SE OS FRUSTRO DE ESA FORMA INMISERICORDE. DOSIFICAR EL STOCK QUE OS HARA FALTA PARA MUCHOS MESES.

- NO OS INFORMES DEL GOTEO CONTINUO DE EMPRESAS QU... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.