directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'Agència Catalana de Notícies estrena un nou web

L'espai millora la usabilitat i uneix les diferents interfícies en un sol portal

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'Agència Catalana de Notícies (ACN) ha estrenat nou web aquest dimarts. El canvi s'ha fet amb l'objectiu de millorar la usabilitat, amb una navegació més àgil i la unificació de les diferents interfícies en un sol portal. Els continguts de l'agència multimèdia es presentaran en bancs de formats (de text, fotografia, àudio i vídeo), que prioritzaran la informació més immediata per facilitar el consum a la gran diversitat de mitjans abonats. Un dels objectius que persegueix el nou portal és guanyar en transparència i, per aquest motiu, presenta les previsions de cobertura, informa de l'estat d'edició dels continguts i ofereix el minut de les notícies de l'Agència.

Comparteix
   


Etiquetes
etiqueta acn
Amb aquest objectiu i el d'apropar els continguts als clients, s'ha creat el nou servei de subscripció a les previsions, a partir del qual s'avisarà per correu electrònic de la publicació d'aquella informació que és d'interès i es podrà descarregar d'una manera més àgil.

En el nou portal s'amplia la seva part pública i permet que la interacció entre els clients i l'Agència sigui més fluïda, ja que informa del desplegament territorial de la Redacció i facilita les seves dades de contacte. A més, també s'estableixen canals directes amb les xarxes socials d'Internet. Segons el director de l'ACN, Saül Gordillo, aquest nou web 'descriu molt bé què és una agència multimèdia i adaptada als nous temps, i representa l'evolució de l'ACN en aquests deu anys d'història'.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.