directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 15:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Huguet anuncia que la Generalitat entrarà al consell d'administració de Spanair

S'aportaran 10 milions d'euros a través de l'empresa Avança

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha dit que després que el Consell Executiu aprovi aquest dimarts una participació de 10 milions d'euros en l'ampliació de capital de Spanair, és 'normal' que es tingui una cadira en el consell d'administració d'aquesta empresa. Huguet ha afegit que 'no s'entendria' que una participació no vingués acompanyada d'una presència en la direcció per 'supervisar' i 'assessorar' en la gestió. La participació es farà a través de l'empresa pública Avança, que va aprovar la primavera passada secundar l'ampliació. Huguet ha considerat 'estratègica' aquesta decisió en una companyia que aposta per fer del Prat un punt de connexions intercontinentals.
Josep Huguet
Comparteix
   


Etiquetes
L'actual consell està format per 12 persones d'entre les quals destaquen representants de Turisme Barcelona, Volcat, Fira de Barcelona i responsables de les companyies SAS i Spanair.

Amb aquesta aportació de la Generalitat la companyia aèria té gairebé coberta l'ampliació de capital, que puja fins a 50 milions d'euros. A Spanair només li falta 10 milions d'euros per arrodonir l'increment després que l'Institut Català de Finances (ICF) concedís un crèdit a Turisme de Barcelona i a l'associació d'empresaris Volcat per valor de 20 milions d'euros. Fira de Barcelona va fer també, al juny, una aportació de 10 milions d'euros. En cas de no trobar cap més inversió, ICF es faria càrrec de l'aportació necessària per cobrir l'augment de capital.








COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
semprerc fletxa Catalunya Estat
22 de setembre de 2010, 10.35 h

Home ja posats...si hi hem de posar pasta almenys que li canviin el nom a la companyia, és insultant que a sobre es digui Spañair pagant nosaltres...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.