directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 16:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras al PSC: "No es diferencia del PP en la proposta d'aplicar el 155"

El vicepresident del govern apel·la a la unitat "dels demòcrates" per proclamar la república catalana

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

En un dia marcat per les reunions dels partits i entitats sobiranistes per analitzar l'escenari polític actual, Oriol Junqueras, ha manifestat, en el Consell Nacional d'ERC aquest matí, el seu suport al president de la Generalitat. També ha advertit al PSC que no es diferencia del PP pel que fa a la posició del partit socialista a l'aplicació de l'article 155, que suposaria la suspensió de l'autonomia catalana.
El president d'ERC i vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, durant la seva intervenció al consell nacional extraordinari
El president d'ERC i vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, durant la seva intervenció al consell nacional extraordinari
© Jordi Bataller

Comparteix
   


Etiquetes
Oriol Junqueras ha comunicat, en el consell nacional extraordinari d'aquest dissabte on s'ha abordat l'escenari polític actual de Catalunya, que ERC dóna suport al president de la Generalitat. "Ens cal reiterar la confiança en la unitat d'acció, del Govern i de la majoria parlamentària", ha dit.

El líder d'ERC també ha volgut enviar un missatge als socialistes: "avui dia el PSC, més petit que el 2010, no es diferencia del PP en la proposta d'aplicar el 155". I els ha recordat que "en la manifestació contra la retallada de l'Estatut hi havia els dirigents del PSC".

"Unitat dels demòcrates" 
 
El vicepresident del govern ha apel·lat a la unitat de l'independentisme perquè "és imprescindible per assolir la República", ha asseverat. I ha afegit que "som aquí per preservar la unitat imprescindible per fer el camí, és la nostra força". 

El també president d'ERC ha apostat pel diàleg en el compliment del mandat de l'1-O. "Evidenciem als ulls del món que estem oberts al diàleg i el govern espanyol s'hi nega", ha dit. 

"La millor manera de fer la independència és poder-la fer dialogant amb tothom, com a mínim amb la comunitat internacional", ha reiterat Junqueras, que també ha aprofitat l'ocasió per tancar la porta a la reforma constitucional plantejada per PSOE i PP.
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
15 d'octubre de 2017, 16.39 h



#2 Almenys ja t'escalfaven l'aigua amb la que rentaves els plats, al restaurant d'Andorra on has anat? Ës que allà el clima és més fred que a la teva Extremadura natal, i m'han explicat que si rentes els plats amb aigua freda et poden sortir PERELLONS als dits.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
QUERIDO NA ZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
15 d'octubre de 2017, 11.32 h

QUERIDOS NAZIS

HE ESTADO UNOS DIAS EN ANDORRA, DONDE NO HE VISTO NI UNA PUTA ESTELADA, Y REGRESO CON LA DUDA QUE TIENE TODO EL MUNDO, DESDE LA CUP HASTA RAJOY, ¿SE HA DECLARADO LA INDE O NO?

APARENTEMENTE TENEIS EL RECORD DEL ESTADO CON MENOR DURACION DE LA HISTORIA (unos 8 segundos que fue lo que duraron los aplausos), YA LO TENIAIS ANTERIORMENTE QUE FUE LO QUE TARDO LA II REPUBLICA EN ENCARCELAR AL GOLPISTA COMPANYS. ESO OS HA PROVOCADO EL ESTADO DE FRUSTRACION GENERAL (ya pronosticado po... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
puta i Ramoneta! fletxa visc a Catalunya
14 d'octubre de 2017, 18.13 h

Talós!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.