directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 10:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Chaves dóna als equipaments de Barcelona una setena part del que destinen a Madrid

CiU critica la 'feblesa' d'Hereu per no aconseguir arribar als mínims d'inversió establerts a la carta municipal

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona ha denunciat que els equipaments culturals i esportius de Barcelona no rebran ni una setena part d'allò que el Ministeri espanyol d'Administracions Públiques invertirà en només tres equipaments de Madrid. Recorden que l’Estat espanyol ha entregat fins a 151 milions d'euros al Reina Sofia, la Biblioteca Nacional i al Museo del Prado; mentre que 18 equipaments barcelonins hauran de repartir-se 22 milions. Per això lamenten l'actitud de 'feblesa' de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu en 'no exigir el que correspon a Barcelona per llei', ja que segons els convergents aquesta inversió no compleix amb allò que s'estableix a la carta municipal.
manuel chaves
Comparteix
   


Etiquetes
CiU considera que el resultat de la visita del ministre espanyol ha estat 'decebedor' perquè Hereu ha estat incapaç d'exigir al ministre la presència de Barcelona en l’òrgan gestor de Rodalies amb veu pròpia i s’ha d’acontentar amb una plaça cedida per la Generalitat.

Pel que fa als 22 milions d'euros que el ministre va anunciar que arribaran a Barcelona, la federació nacionalista els veu 'del tot insuficients' perquè no compleixen amb allò acordat a la carta municipal que preveu que Barcelona pugui participar dels impostos estatals i, 'això ni tan sols va entrar en l’ordre del dia de la reunió'.

La portaveu adjunta del grup municipal, Sònia Recasens, ha recordat que l’Estat ha entregat al Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia un total de 54,9 milions d' euros, a la Biblioteca Nacional 47,6 milions, al Museo del Prado 47 milions, en total doncs 151 milions d' euros només per a tres equipaments; mentre que aquí han arribat 22 milions per a un total de 18 equipaments. 'Sobren les paraules!', ha reblat.






COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
ANTON fletxa san jose
21 de setembre de 2010, 23.25 h

El Sr. Chaves tiene que devolverle los favores que le han heho desde la Capital del Imperio a Andalucia (eso si con nuestros impuestos), o es que el PER, las autopistas, la pasta para los ordenatas, o el cambio de sexo le va a salir gratis al Chaves? HAY QUE SALIR CORRIENDO DE ESTE PAIS DE PEDIGUEÑOS, VIVIDORES Y FUNCIONARIOS, YA ESTAMOS TARDANDO.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
21 de setembre de 2010, 21.12 h

No valdria mes la pena esmerçar els esforços de les persones independentistes a ignorar als unionistes i a fer propaganda perquè la gent voti a partits que volen la llibertat de Catalunya i que siguem el quart estat d'Europa? Es que sinó, fotem cops de puny a l'aire i no serveix de rés l'esforç.

La independència es pot assolir fàcilment si el milió i escaig de persones que érem el 10J votem Llibertat.

Visca la Democràcia!
Visca la Constitució Catalana!
Visca la Llibertat!
Visca Ca... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
21 de setembre de 2010, 20.35 h

#2 collons i tant que hi ha res a fer...!!! cal anar a VOTAR i no donar cap vot, ni un de sol als unionistes SOCIATES i CONVERGENTS den Montilla i Mas. Vot majoritari a formacions independentistes. El meu sera per Joan Puigcercos i ESQUERRA REPUBLICANA de CATALUNYA.

No caiguem amb el desanim. Es el que ells volen i provoquen constament des de els "seus" mitjans de comunicacio cada dia. EXPULSEM-LOS de TOT ARREU i per a sempre mes als socialistes i als convergents de Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Francesc fletxa Barcelona
21 de setembre de 2010, 17.46 h

No hi ha res a fer doncs molta de la gent que viu a Catalunya ja li està bé que tot s'ho quedi Madrid ja que "por eso es la capital de todos los Españoles, faltaria mas!"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
alfons fletxa santes creus
21 de setembre de 2010, 17.22 h

Les dades de l'Anuari Econòmic Comarcal de CatalunyaCaixa són especialment alarmants en aquest sentit: Segons l'informe de l'entitat financera, el sector industrial va caure l'any passat un 12,9%, amb un efecte especialment greu sobre les comarques centrals, l'àrea metropolitana de Barcelona i el Camp de Tarragona, justament els territoris que concentren el major gruix de població i d'activitat econòmica. Els autors de l'estudi parlen de caiguda de la producció industrial i descens en l'o... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.