directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 00:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Presenten Anoiaemergent.cat, el primer setmanari econòmic de l'Anoia

Funcionarà com un suplement del digital comarcal Anoiadiari

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Des d'aquest dimarts la comarca de l'Anoia compta amb un nou mitjà de comunicació que tractarà exclusivament temes econòmics. Es tracta d'Anoiamergent.cat, un setmanari digital d'informació econòmica de la comarca i que esdevindrà el suplement del digital Anoiadiari.cat, el referent a la comarca, amb dos anys de vida a la xarxa. El nou mitjà reflectirà tota la informació econòmica que es genera a la comarca com ara l'ocupació, la crisi, la situació econòmica de les empreses anoienques, i també es donarà 'relleu a iniciatives empresarials que de vegades passen desapercebudes', segons ha explicat la directora del setmanari, Laia Segura.
anoiaemergent
Comparteix
   


Etiquetes
Setmanalment, el nou diari econòmic recollirà la veu d'un seguit d'experts i agents econòmics que analitzaran en quina situació es troba l'economia de l'Anoia com també de l'economia catalana 'en general', ha dit Segura. Alguns dels noms propis que participen al projecte són Joaquim Solé Vilanova, catedràtic d'Hisenda Pública de la UB, Ramon Tremosa, exprofessor del Departament de Teoria Econòmica de la UB, o el president de la Unió Empresarial de l'Anoia, Ramon Felip.

Des d'anoiaemergent.cat expliquen que tot i que l'Anoia és una de les comarques amb un tan per cent més elevat d'atur a tot Catalunya, 'encara té possibilitats' de sortir-se'n. A més creuen que el fet d'informar de projectes emergents, encapçalats per emprenedors de l'Anoia 'pot servir de mirall i exemple per sortir de la delicada situació que vivim'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.