directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 07:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

Jordi Bosch reivindica el lideratge de la Generalitat impulsant les TIC al Principat

Aquest dimarts s'ha signat l’acord per a l’Impuls de les infraestructures i els serveis de comunicacions mòbils a Catalunya

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, ha defensat la determinació de la Generalitat i les administracions públiques en el desenvolupament de les TIC al Principat en la inauguració de la novena edició de la Diada de les Telecomunicacions a Catalunya, celebrada al Cosmocaixa de Barcelona. Bosch ha lloat la creació del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya (COETTC), organitzadors de la jornada, i ha recordat que 'en un temps de crisi i de deslocalització industrial com l’actual, en què cal evolucionar cap a una economia de major valor afegit'. En aquest sentit, el secretari Bosch ha recordat que la Generalitat, a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) està liderant projectes estratègics pel futur del país, com el Catalunya Connecta, la Xarxa Oberta –que serà realitat de forma immediata- o les anelles de connexió sectorials.
jordi bosch tic
Comparteix
   


Etiquetes
En aquest sentit, el secretari Bosch ha parlat de l’Acord per a l’Impuls de les infraestructures i els serveis de comunicacions mòbils a Catalunya, impulsat per la Generalitat a través de l’STSI. Aquest acord nacional, que s'ha signat aquest dimarts a Barcelona, ha estat concebut com el full de ruta consensuat entre les administracions, les empreses operadores i altres agents del sector per al desplegament i l’accés a les xarxes de comunicacions mòbils de qualitat, i permetrà 'assolir una posició de lideratge de Catalunya en R+D+i en serveis i solucions en l’àmbit de la telefonia mòbil'.

Jordi Bosch ha volgut fer un esment especial a la creació, com a ens independent, del Col·legi Català d’Enginyers de Telecomunicació, 'que s’afegeix a l’esforç col·lectiu que ha de dotar el nostre país de les institucions que contribuiran decisivament a la nostra construcció nacional'.

La Diada de les Telecomunicacions d’aquest any, que s’ha celebrat al CosmoCaixa de Barcelona, ha estat configurada al voltant de diverses activitats principals, entre les quals destaquen el debat inaugural, 10 taules rodones distribuïdes en tres àrees (influència de les TIC, negoci i economia, i TIC i discapacitat), i diverses activitats de networking.

En la inauguració de la jornada també hi ha participat la directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, Carolina Homar; el diputat per a la Societat del Coneixement de la Diputació de Barcelona, Ezequiel Martínez; el president del CAC, Ramon Font; el president de la CCMA, Enric Marín; el president de l’AETIC, Jesús Banegas; la presidenta de l’AIPET, Olga Bohera, i el degà del COETTC, Ferran Amago.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
RRE fletxa Barna
22 de setembre de 2010, 10.35 h

Fa basarda veure com a aquestes altures del segle XXI, quan tot el que te a veure amb les TIC ja es un tema suat a tot el mon, els nostres poders publics encara creuen que cal promocionar-les. No se'ls acut res de mes adient al segle que vivim?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.