directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 07:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

La FECAC vol explicar què és la Fira d'Abril a Carod i Puigcercós

La fira d'abril vol fer un pols amb Esquerra

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'arribada d'ERC a la Generalitat va suposar per a la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC) una davallada dràstica de les subvencions que rebien per organitzar la Fira d'Abril, i aquesta decisió no va agradar als responsables de la festa andalusa. Ara el president de la FECAC, Francisco García Prieto, Paquito, ha demanat entrevistar-se amb els líders d'ERC per tal d'explicar-los què és la Fira i el caràcter obert i participatiu de la celebració. Precisament la FECAC es queixava per carta ara fa unes setmanes a Montilla de la subvenció rebuda pel Govern, molt inferior al que, segons ells, mereixen per promoure les tradicions andaluses al Principat.
sevillanas sevillanes fira abril fecac
Comparteix
   

Segons Paquito la Fira d'Abril, que enguany arriba a la 37a edició, és l'esdeveniment més important que se celebra al Principat, i enguany esperen rebre centenars de milers de visitants a la zona del Fòrum, on darrerament s'instal·len.

Paquito ha defensat la fira com a festa d'una "Catalunya participativa, on ningú és més que ningú". Els responsables de la FECAC no han volgut pronunciar-se sobre les investigacions obertes arran de la poca transparència de la Federació, i aquests missatges cap Esquerra durant la presentació de la Fira no són més que crítiques encobertes cap a les minses subvencions que, d'ençà del Tripartit, reben per promocionar l'andalusisme al Principat.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
6 d'abril de 2008, 11.42 h

I si finalment en Carod i en Puigcercós es deixen entabanar, encara els podrem veure a la tribuna presidencial de la fira, i escoltar-los fent el discurs en castellà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
5 d'abril de 2008, 03.10 h

llavors devant les explicacions que m´han precedit, el que no entenc es que ERC hagi fotut de president del nostre pais a un pesoeciata¡¡ sincerament no ho entenc¡¡ Catalunya no perdona¡¡¡ o si?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Indigeta fletxa Cipsel.la
4 d'abril de 2008, 11.44 h

Més concretament, és un invent d'un exdelincuent (rehabilitat, perque ha complert la condemna) anomenat Josep Mª Sala, mentor d'en Montilla (fou dels que l'acompanyaren fins a la porta de la presó) i autèntica má a l'ombra del pscPSOE.Impulsor de totes les "casas regionales" que hi ha a catalunya i organitzador de misteriosos viatges del president de la Junta de Andalucía, Manuel Chaves a les mencionades "casas regionales" a fer conferencies d'adoctrinament, d'amagat i d'incognit (aquesta... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Guillem fletxa Barcelona
4 d'abril de 2008, 10.17 h

Jo li explicaré a Puigcercós i a en carod qui son aquests de la FECAC. Son aquells paios que varen tenir la poca solta de dir que prohibien l'entrada a un conseller de cultura del govern català. la FECAC es un muntatge del Psoe-psc i que cada cop els hi està donant menys rendiment a aquests partit polític. Ara, aprofitant la nova immigració, han muntat un altre tinglado similar però amb sudamericans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.