directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Méndez de Vigo reconeix que no existeix adoctrinament a l'escola catalana

Tot i haver posat en qüestió la professionalitat de mestres i professors les darreres setmanes, el ministre es refereix ara a "casos concrets"

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

L'escola catalana ha estat sempre una de les obsesions del nacionalisme espanyol i, des de fa setmanes, el govern de Mariano Rajoy -amb el suport de C's i PSOE- ha carregat contra el model educatiu català i la immersió lingüística referint-se a un suposat adoctrinament dels alumnes contra Espanya. Ara, el ministre d'Educació espanyol, Íñigo Méndez de Vigo, ha optat per reconeixer la realitat i negar que existeixi cap tipus d'adoctrinament a l'escola catalana.  "En aquests moments no hi ha cap conflicte ni controvèrsia amb el model educatiu de Catalunya", ha manifestat després de ser interpel·lat pel diputat republicà Joan Olòriz. 


Méndez de Vigo, en una imatge d'arxiu
Méndez de Vigo, en una imatge d'arxiu
© Roger Pi de Cabanyes

Comparteix
   


Etiquetes
Méndez de Vigo s'ha referit a "casos puntuals" i ha demanat que no "s'estengui cap taca que posi en dubte" el sistema educatiu en el seu conjunt. Sorprenentment, ha afirmat que el PP "no menysprea el català" i ha reconegut els "bons resultats" dels escolars catalans, "reconeguts internacionalment".
 
El ministre d'Educació ha volgut treure ferro als arguments del diputat republicà, que ha afirmat que el govern espanyol ha vessat "acusacions infundades i mentides sense escrúpols" sobre el sistema educatiu català. "Volen fer hostatges els nens catalans per trencar la convivència", ha manifestat Olòriz, que ha negat rotundament que existeixi adoctrinament a l'escola catalana i ha lloat els resultats de la immersió lingüística. 

Tot i haver posat en qüestió la professionalitat de mestres i professors durant les darreres setmanes, el ministre s'hi ha referit des de la tribuna del Congrés com a "casos concrets". "No puc consentir que pels actes de persones determinades al final es llenci una taca de sospita sobre tota l'educació catalana", ha manifestat.
 
El diputat Olòriz ha manifestat que les explicacions del ministre són "bipolars" i l'acusa de donar versions diferents segons qui li pregunti. "No sé si parlo amb el ministre que la setmana passada contestava a Ciutadans sobre aquest tema o amb el ministre placebo que em contesta avui a mi", ha manifestat. Olòriz li ha retret que l'escola catalana "funciona" i que, per tant, "no s'ha de tocar". 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
26 d'octubre de 2017, 11.05 h

Fill de la gran puta!!!!! tant debò reventis porc manipulador


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
25 d'octubre de 2017, 18.22 h



Com que estem acostumats a veure'ls mentir ........ ARA RESULTA QUE NO, QUE NO S'ADOCTRINA.....?


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
25 d'octubre de 2017, 17.28 h





Ja es rar que reconeguin una mentida.



Gabriel Rufian recordant-los les mil mentides que han dit: https://www.youtube.com/watch?v=fkkBxyIyHck ..




Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.