directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 09:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Demostració de força de TV3, Catalunya Ràdio i ACN en contra del 155

Llegeixen un manifest per mostrar el seu rebuig a la "inacceptable" intervenció de l'Estat, que "dinamita els principis fonamentals de la UE"

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

TV3, Catalunya Ràdio i l'Agència Catalana de Notícies han llegit un comunicat en diversos idiomes on adverteixen que "la intervenció per part de l'Estat suposa un atac directe a la ciutadania i vulnera el seu dret a rebre una informació veraç, objectiva, plural i equilibrada".
El director de TV3, Vicent Sanchís, el de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo i el de l'ANC, Marc Colomer, a la roda de premsa per mostrar el posicionament davant el 155
El director de TV3, Vicent Sanchís, el de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo i el de l'ANC, Marc Colomer, a la roda de premsa per mostrar el posicionament davant el 155
© @324cat

Comparteix
   


Etiquetes
En el comunicat, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, manifesta el seu rebuig a la intervenció de l'Estat, que considera "inacceptable" i que "dinamita els principis fonamentals de la UE".

En català, aranès, castellà, basc, gallec, anglès, francès i alemany, diversos treballadors de la CCMA han afirmat que "la intervenció als mitjans públics és una prova de la voluntat d'involució". I afegeixen que "el control governamental suposa un segrest de la premsa".

En el torn de preguntes, amb gran presència de premsa internacional, el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, el director de TV3, Vicent Sanchís i el de l'ANC Marc Colomer han coincidit en remarcar que "seguiran exercint amb el màxim rigor i veracitat la seva feina".  
 
Per la seva banda, Colomer ha sentenciat que el 155 suposa una "ofensa a la professionalitat, el rigor i el periodisme que han estat exhibint els treballadors de l'agència des del primer dia".  

En ser preguntats per una possible destitució, Sanchís, ha dit que "ho poden fer sense passar pel parlament". A més, afirma que no sap "el que passarà però ells tampoc tenen ni idea".  Amb tot, ha assegurat que "no renunciarem en cap de les instàncies a buscar tots els camins legals per aturar tot això" i ha explicat que no des de TV3 no han tingut cap tipus de contacte amb el govern espanyol. Sanchis també ha recordat que les finances de la CCMA ja han estat intervingudes. "No prendrem cap mesura en el sentit que ens estan indicant. Si els preocupa un excés de treballadors o de despesa que ho vagin a tractar al Parlament", ha sentenciat.

Gordillo, al seu torn, s'ha referit al suport que han rebut per part de la premsa internacional: "Hi ha tota una professió i uns mitjans, dins i fora de Catalunya, que estan escandalitzats amb el que passa". 

 

 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
26 d'octubre de 2017, 10.02 h



SORT i que la veritat, s'imposi. NO PODEM ARRIBAR ALS EXTREMS SORDITS D'UN GOVERN ESPANYOL EN-VOGIT .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
25 d'octubre de 2017, 18.58 h




Com és natural, no ignoro que en estricta metodologia històrica "ortodoxa" no està gens ben vist especular com hauria estat el passat si hi canviessim algunes de les seves circumstàncies.


Però penseu que, tanmateix, gairebé tots els especialistes ho accepten SEMPRE I QUAN NO ES PRETENGUI TREURE'N CONCLUSIONS CATEGORIQUES.


I és que aquests apassionadament moguts dies que estem vivint i que seran recordats per MOLTÍSSIMES futures generacions de catalans, veient tot allò que pas... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
25 d'octubre de 2017, 18.51 h



ENDAVANT.......ENDAVANT....... I TOTA LA FORÇA PER LA DIFÍCIL LABOR QUE OS ESPERA.

VISCA CATALUNYA LLIURE...!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.