directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 22:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

#CatalanRepublic Puigdemont es reuneix d'urgència amb consellers, partits i entitats

El president de la Generalitat pronuncia aquest dijous un discurs davant del Parlament i ha descartat anar al Senat

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha citat aquesta tarda els consellers així com representants del PDeCAT, ERC i de les entitats sobiranistes. Són al Palau de la Generalitat el vicepresident i conseller d'Economia, Oriol Junqueras; el conseller de Territori, Josep Rull; el de presidència, Jordi Turull; la de Benestar i Treball, Dolors Bassa, la d’Agricultura, Meritxell Serret; el d'Empresa, Santi Vila; el d’Interior, Joaquim Forn; la de Governació, Meritxell Borràs; així com la titular d'Ensenyament, Clara Ponsatí. També hi ha el conseller de Justícia, Carles Mundó, que en el seu compte de Twitter ha assegurat que el seu compromís amb el Govern és "inequívoc". Un dels últims a entrar ha estat el conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva. A més, també hi són representants de formacions independentistes com la secretària general d’ERC, Marta Rovira, el president del grup de JxSí i dirigent del PDeCAT, Lluís Corominas, o el coordinador territorial del PDeCAT, David Bonvehí. Per part de les entitats hi assisteixen el vicepresident de l'ANC, Agustí Alcoberro, i Miquel Buch de l'ACM.
© Jordi Bataller

Comparteix
   


Etiquetes
Puigdemont, sobre el Senat: “No perdrem el temps amb aquells que ja han decidit arrasar l'autogovern de Catalunya” #CatalanRepublic
 
ACN Barcelona.-El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha volgut explicar públicament la seva renúncia a acudir al Senat amb una fotografia del Consell Executiu publicada a la xarxa Instagram. La imatge l’ha acompanyat el president d’un missatge on dona a entendre que no valia la pena assistir a la cambra alta espanyola. “No perdrem el temps amb aquells que ja han decidit arrasar l'autogovern de Catalunya”, ha escrit. Per últim, Puigdemont completa el text de la fotografia amb un missatge d’ànim i apostant per la república. “Seguim! #CatalanRepublic”, conclou al missatge.

Camí de proclamar la independència

Algunes fonts, a més, apunten que també podria acudir a la reunió l'expresident de la Generalitat i el president del PDeCAT, Artur Mas. La reunió es produeix un dia abans que, aquest dijous, el president hagi de fer el seu discurs davant el Parlament on anunciarà com proposa actuar davant l'aplicació de l'article 155 de la Constitució decretada per l'Estat. A més la reunió al Palau de la Generalitat també coincideix amb una concentració a la plaça de Sant Jaume convocada per la coordinadora de CDR's amb el lema 'Ni eleccions ni 155, república ara!'.

Mitjans com La Vanguardia i El Periódico desmentits

En les últimes hores s'han intensificat les reunions a diverses bandes per decidir com afrontar l'aplicació del 155 i consensuar els propers passos. I aquesta nova reunió es produeix després que els diputats de JxSí reunits al Parlament s'hagin conjurat per proclamar la independència en el ple que, finalment, començarà a les 17 h d'aquest dijous i està previst que s'allargui fins divendres. Justament divendres és quan està previst que el Senat aprovi les mesures del 155 que suposarien la intervenció de l'autogovern de Catalunya.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Hong Kong man fletxa Hong Kong city
26 d'octubre de 2017, 11.30 h

#4 filldeputa


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
QUERIDO NA ZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
26 d'octubre de 2017, 09.53 h



HE LEIDO EN LA RAZÓN QUE PUIGDEMONT ES UNA MUJER ... MARCIANA !! QUE ASESINÓ A SUS PADRES PARA ROBARLES I COMPRAR DROGA http://www./lg razon.es|caspana/plan-puigdemont-es-una-mujer-marciana-parricida-G72894406.

OTRA COSA

MAMA ME HA ESCONDIDO LA BOTELLA DE ANÍS PORQUE DICE QUE ES PARA CALENTAR A SUS MEJORES CLIENTES, LOS QUE SE LA TRAGINAN AL MENOS DOS VECES A LA SEMANA.


MI MADRE S UN PUTON ASQUEROSO QUE NO S ENTERA QUE PARA MI, EL ANÍS EL M... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
26 d'octubre de 2017, 09.16 h



Soc conscient de que "trencar els ous, per fer una truita", es molt dur tenint davant el estat espanyol. Es una gesta de HEROIS . Dono totes les meves bones vibracions i desitjos, al nostre Govern i vull el millor per tots els catalans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
La Cenicienta fletxa Disneyworld
26 d'octubre de 2017, 04.07 h

España más que una madre, ha resultado ser toda una madrasta para los Catalanes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
25 d'octubre de 2017, 21.51 h

Els lletrats del Parlament conclouen que l’aplicació del 155 és inconstitucional.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.