directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] Fachin: "No es poden fer desaparèixer 2 milions de persones per l'aplicació d'un article"

"De veritat algú en aquesta cambra algú pensa que l'article 155 serà la solució d'alguna cosa?", es pregunta el diputat de Podem

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

"De veritat algú en aquesta cambra algú pensa que l'article 155 serà la solució d'alguna cosa?", s'ha preguntat el diputat de Podem Albano Dante Fachin. "No es poden fer desaparèixer 2 milions de persones per l'aplicació d'un article. Això no passarà, sou uns irresponsables."
El diputat de Podem Albano Dante Fachin
El diputat de Podem Albano Dante Fachin
© directe!cat

Comparteix
   


Etiquetes
Fachin ha volgut recordar durant la seva intervenció el fet que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, estava disposat a convocar eleccions si no s'aplicava l'article 155. "Li han respost que no deixarien d'aplicar-lo". "Iceta havia comentat a Twitter que si se celebraven eleccions, no s'aplicava el 155 mentre que Pablo Casado, al cap de 10 minuts, havia dit que hi hauria 155 de totes maneres".
 
El diputat de Podem ha acusat Iceta de "pactar amb els que fracturen la societat". Però també ha criticat el discurs de la líder de C's, Inés Arrimadas: "ha dit que el president li està robant la son a la gent. Senyora Arrimadas, el dia 1 d'octubre a qui li van robar un ull és a un ciutadà que li van disparar una pilota de goma, fent servir armes que aquest Parlament va prohibir". "Jo tampoc dormo, però atenció al que vam veure l'1-O per part de la gent armada i uniformada contra la gent amb actitud pacífica".
 
"L'1-O hi havia gent que volia votar que no, que van votar amb banderes borbòniques i ningú els va dir res", he remarcat. "Ens veureu als carrers davant dels que ens persegueixen i ens donen cops de porra i dels que pensen que el franquisme encara no ha acabat", ha sentenciat Fachin.


 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
joddi fletxa Barcelona
27 d'octubre de 2017, 19.55 h

Mitja Espanya i la Catalunya unionista carreguen contra Sr. Puigdemont com a únic culpable del que està pasant a Catalunya. Aquesta afirmació no és correcta doncs els verdaders i únics culpables son els nacionalestes excluents espanols amb el seu braç operatiu PP junt amb C's. que amb els seus actes i comportaments prepotents contra Catalunya, han portat a Espanya a la ruina.

Analitzant amb perspectiva els temps transcorregut, comprovem que fins no fa gaire, hi havia un equilibri de con... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
26 d'octubre de 2017, 20.27 h




És molt comprensible que entre els comentaris que han suscitat els darrers esdeveniments hi hagi sovintejat l'expressió "muntanyes russes".



En efecte, hi hagut pujades i baixades en el discurs del President Puigdemont, i, sincrònicament en l'ànim dels catalans ansiosos d'independència.



Potser més que "muntanyes russes" podríem parlar de "recular per a agafar empenta, com les onades".



Si de cas, estem vivint moments d'excepcional importància per a la nostra història, i cal q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.